kitchenВсеки човек в дома си има поне един хладилник или фризер, но никой не е застрахован от неговата повреда. Когато се случи това възниква въпросът – къде да бъде изхвърлян неработещия хладилник или фризер.

Изхвърлянето на битова техника е много труден процес, ако не и невъзможен. Не можете просто да го изхвърлите на улицата до градския контейнер. Ако сте решили това да го направите сами ще установите, че е неизгодно и изисква много нерви и време.

В наше време има фирми, които изнасят и рециклират стари домакински уреди. Добре е да се потърсят професионалните услуги за изхвърляне на домакински уреди за да не доведе до непоправими последици – отрицателно въздействие върху околната среда, тъй като фреонът в стария хладилник има силен разрушителен ефект върху озоновата обвивка на Земята.

Основната цел за рециклиране е повторното използване на неговите работещи части. Частите, които не могат да бъдат ремонтирани или използвани повторно, се изхвърлят.

Ние от фирма Марти Транс може да поемем услугата за изхвърлянето на хладилни домакински уреди. Това ще стане лесно. Намираме ефективно решение на вашия проблем и обмислихме всичко до най-малкия детайл. Нашите специалисти са истински професионалисти в своята област. Подхождаме към въпроса за изхвърлянето на техниката с голяма отговорност и уважение към природата, тъй като опитът и квалификацията го позволяват.

Изхвърлянето на хладилни домакински уреди, като правило, не изисква спешност на изпълнение, защото дори счупени могат да стоят, да заемат място и да пречат.

Не отлагайте това за утре, което можем да направим за вас днес? Едно телефонно обаждане до нашите специалисти и дома ви ще се освободи от стария повреден хладилник, фризер и други. Гарантираме бърза и прецизна работа на атрактивни цени за вас.

Възможности и основни предимства:

  • Всички товаро-разтоварни дейности се извършват от нашите учтиви специалисти с богат опит;
  • Идваме в удобно за вас време и час;
  • Отнасяме се към работата си с голяма отговорност и гарантираме добре свършена работа.

Не забравяйте, че изхвърлянето на всякакъв вид домакинска техника е работа на истински професионалисти, каквито са нашите от фирма Марти Транс. Марти Транс е транспортна фирма, предлагаща доставка и извозване на контейнери за строителни, битови отпадъци до сметище в София. Повече от 15 години е на пазара за тези услуги. Предоставя решения за всякакви трудности при извозване на строителни отпадъци с контейнер в цяла област София.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]