Наемането на контейнер за отпадъци може да бъде много удобно решение, когато става въпрос за извозване на отпадъци. Независимо дали става въпрос за основен ремонт  или просто за общо почистване, контейнер за строителни отпадъци може да направи нещата много по-лесни. Има обаче важни фактори, които трябва да вземете под внимание, преди да наемете контейнер за боклук. В тази публикация в блога ще споделим някои основни съвети, които да имате предвид, когато наемате контейнер за отпадъци, за да можете да извлечете максимума от тази услуга.

  1. Определете размера на контейнера за боклук

Едно от най-важните неща, които трябва да имате предвид, е размерът на контейнера за извозване на боклук. Това ще зависи от количеството отпадъци, които ще бъдат генерирани. От съществено значение е да изберете правилния размер, за да избегнете допълнителни разходи или преливане на отпадъци. Съвет за определяне на правилния размер е да изчислите колко торби боклук бихте генерирали за количеството отпадъци, което имате. 

  1. Знайте какво можете и какво не можете да изхвърляте

Всеки отпадък има своите насоки за изхвърляне и ограничения. Преди да наемете контейнер за отпадъци, е важно да знаете какво можете и какво не можете да изхвърляте в него. Някои често срещани забранени предмети в повечето контейнери за боклук включват опасни отпадъци, електроника, гуми и уреди. Важно е предварително да потвърдите с фирмата  за наемане кои предмети са забранени.

  1. Планирайте доставката

Получаването на вашия контейнер за боклук може да бъде трудно, ако не се направят необходимите мерки предварително. Например, важно е да се гарантира, че има достатъчно място за доставка контейнер за отпадъци и свободен достъп, през който може да бъде доставен. Освен това се уверете, че ще има някой, който да получи контейнера и да насочи шофьора до желаното място.

  1. Имайте план за продължителността на наема

Друг съвет при наем на контейнер за строителни отпадъци е да имате представа за колко време ще ви трябва. Нашата фирма за отдаване под наем предлага наем за определен брой дни, така че е изключително важно да планирате графика си съответно. Трябва да сте реалисти за това колко време ще отнеме проектът. Ако не сте сигурни за периода на наемане, най-добре е да наемете за допълнителен ден или два, за да избегнете допълнителни разходи.

  1. Изберете реномирана фирма за извозване на отпадъци с контейнери 

Има много компании за отдаване под наем, които предлагат подвижни контейнери за боклук, но не всички от тях имат репутация. Преди да наемете, направете проучване на компанията, която планирате да използвате. Една реномирана компания трябва да има положителни отзиви, подходящо лицензиране, за да работи. Най-добре е да наемате от компании, които работят от няколко години, тъй като техният опит ще бъде от полза.

Ако се нуждаете от контейнер под наем за град София, помислете за нас Марти транс – реномирана фирма с дългогодишен опит и отлично обслужване на клиенти.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]