smetihste

Премахването на строителни отпадъци често включва някои трудности при ремонта и декорацията на апартамент или къща. Количеството отпадъци от ремонт в повечето случаи надвишава капацитета на ремаркето на стандартен автомобил. В същото време трябва да спазвате правилата за изхвърляне на отпадъците, които са одобрени на законодателно ниво. Трябва да се отбележи, че изхвърлянето на остатъци от цимент, бетон, керамични плочки и подобни материали в купчината за боклук е строго забранено. Пренебрегването на разпоредби може да доведе до административни наказания.

Какъв е рискът от самостоятелно изхвърляне на строителни отпадъци?

В съответствие с действащите стандарти изхвърлянето на строителни отпадъци трябва да се извършва на специални депа от оторизирани работници. Не е разрешено да изхвърляте такива боклуци сами. Ако не спазвате забраната, това може да предизвика:

  • Замърсяване на екосистемата поради съдържанието на токсини в някои видове строителни отпадъци;
  • Рискът от натрупване с отпадъци на територията и дискомфорт за жителите;
  • Повреда в камиона за смет (някои строителни материали тежат много повече, отколкото повдигащият механизъм може да повдигне);
  • Събиране под формата на административни глоби.

Заслужава да се отбележи, че възникват ситуации, когато се определя виновникът за замърсяването на околната среда, който изхвърля строителните отпадъци заедно с битовите отпадъци. В този случай глобата може да бъде разпределена между собствениците. Ето защо човек трябва да се стреми да реши проблема по един по -цивилизован начин.

Най -правилното решение би било да се обърнете към услугите на професионална фирма, която се занимава с изхвърляне на боклук. Такива фирми имат на разположение специални превозни средства и съответни лицензи, които им позволяват да изхвърлят отпадъците на определените депа.

Нашата технология за събиране на отпадъци

Правилният избор на автомобил за извозване на боклука от апартамент или крайградско съоръжение зависи от обема, вида на боклука и сложността на входа на съоръжението за товарене. Ние можем да предложим подходящо оборудване за изхвърляне на строителни отпадъци при всякакви условия.

Ние от Марти транс с радост започваме да предоставяме най-новата си услуга – транспорт с камион с кран. Разполагаме с два броя самосвали с кран, с които извършваме извозване на строителни отпадъци. Предлагаме контейнер – за отстраняване на отпадъци в големи обеми или обезвреждане на обемисти отпадъци.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]