пълен-контейнер-за-отпадъци„Марти Транс“ е фирма с богат опит в областта на транспортните услуги за доставка и извозване на строителни отпадъци с контейнери. За да изпълним качествено и коректно поетите си ангажименти, ние притежаваме добре оборудвана и нова техника. Избирайки автомобил за превоз на строителни материали, се вземат предвид характеристиките на товара. За да улесним тази задача, разграничаваме няколко категории.

Пясъкът, чакълът, развалините и пакетираните сухи смеси са разхлабени, а паветата, тухлите, плочките и други подобни принадлежат към еднообразни материали и лесно се чупят. Сред тежките и големи размери са стоманобетонните и метални конструкции, фитинги, тръби и дървен материал. Най-взискателните са нетрайните стоки, които изискват специални условия за доставка. Това са асфалт, битум и други смеси, доставени на строителната площадка, готова за употреба. Строителната техника, продуктите за отвори за прозорци и врати се транспортират с изключително внимание.

Предвид характеристиките на строителните материали и спецификата на работата с тях, ние създаваме оптимални условия за транспорт.

Можете да се спрете като избор на всеки автомобил от нашия автопарк. Всяко превозно средство е надеждно, подлага се на редовна поддръжка и отговаря на стандартите за безопасност.

Транспортирането на строителни материали с тегло до 1,5 тона може да се извърши със специален самосвал. Въпреки скромното си тегло, той лесно се справя с валцувани метали, дървен материал, пластмасови тръби и се използва за транспортиране на гипсокартон и мазилка. Тази машина е достатъчна за организиране на ремонта на частни съоръжения.

Ако трябва да работите с прозорци с двоен стъклопакет, листове и габарити, предлагаме да изберете автомобил, оборудван с пирамида. Този ергономичен дизайн елиминира разхлабването, вибрациите и триенето на товара един върху друг в процеса на движение.

Камионите с отворени страни издържат товар до 3 тона и ако е необходимо да се доставят материали с тегло от 4 до 15 тона, предлагаме модели автомобили с асансьори, асансьори и други устройства. Често се използва габарит на дължина, състоящ се от трактор и странично ремарке, с товароподемност 10-20 тона. Трябва да се помни за материалите, които реагират отрицателно на висока влажност. Те се транспортират само в затворени тела.

Около 80% от целия транспорт на строителни материали се отчита от такива автомобили, тъй като те показват добра скорост и маневреност, могат да се движат по трудни и ограничени участъци от пътища, преодолявайки всякакви препятствия. Целият този транспорт обслужва жилища. Но в условия на неравен терен, където има много естествени или изкуствено създадени прегради, е необходим специален транспорт, който едновременно изпълнява няколко функции.

Поръчвайки транспортиране на строителни материали от нас, ще спечелите увереност, че всичко ще бъде доставено в един брой. Работим внимателно и гарантираме качествено обслужване.

Идеалният избор на превозно средство ще се отрази на целия процес на строителство и със сигурност ще се отрази на финансовите аспекти. Ако стоките се доставят периодично, разработчиците се сблъскват с много сериозни проблеми, свързани с времето на изграждане. Но това не е най-мизерната ситуация. Най-неприятно е, че доставеният строителен материал може да загуби своите качества. Всичко това често води до повишаване на крайната цена на строителството. Безопасността на стоките е това, което имаме в приоритет, поради което транспортирането на строителни материали с товарачи ще приключи бързо и навреме.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]