доставка на контейнери за отпадъциНашата фирма е с дългогодишен опит в сферата на транспортните услуги за доставка и извозване на строителни отпадъци с контейнери. Експертите ни ще могат бързо да организират доставката на товарния контейнер в желаната от Вас точка. Готови сме да гарантираме на клиентите приемлива цена на услугите и безопасността на техния товар. Доставката на товари по маркираните контейнери се извършва с превозни средства, железопътни влакове, морски транспорт.

В допълнение към  организацията на транспортиране на стоки с контейнери, ние сме готови да предложим следните свързани към услугата дейности:

  • Запечатване на контейнери;
  • Допълнителна опаковка и етикетиране;
  • Ескорт и т.н.

Нашите специалисти ще могат да разработят оптимален маршрут за доставка на контейнера, който ще помогне в необходимото време за транспортиране на предмети и стоки до местоназначението при приемливи материални разходи. Работим „от врата до врата“ или „от гара до станция”.

Ние винаги се стараем да гарантираме, че разходите за доставка на универсален контейнер са на приемлива цена. Ето защо ние предлагаме оптимален контейнер по отношение на обема на Вашия товар. За всеки клиент ще можем да предложим най-изгодния начин за организиране и извозване на доставката на стоки, товари и други като вземем предвид необходимото време за извършване на дейността и бюджет, предназначени за организацията по транспорта.

Използване на контейнери за превоз на стоки – практично решение

Доставката на товари в универсални контейнери гарантира тяхната цялост и безопасност. Дългогодишният опит на специалистите на фирмата позволява решаването на всякакви задачи и организирането на доставката на контейнери за кратко време. Контейнерът е подходящ за транспортиране на различни габаритни товари.

Доставка на контейнер може да се поръча по различни начини, включително:

  • Онлайн заявка;
  • Телефонно обаждане;
  • Лично от офиса.

Изберете най-удобния за вас начин и направете поръчка. Използването на контейнер за транспортиране на товари е икономично решение, което гарантира висока степен на надеждност. Обърнете се към нас опитните професионалисти, които сме в състояние да организираме в най-кратки срокове превоза на товари във всички посоки.

Контейнерите за отпадъци, които нашите клиенти масово поръчват са 4 кубика и 7 кубика. Те поемат между 80-100 броя строителни чували или 6 тона отпадъци.

Контейнер за строителни отпадъци 7 кубика се поръчва от строителни фирми и частни лица. В него се товарят до 200 броя строителни чували или 10 тона строителни отпадъци.

Нашите клиенти имат възможност  да организират превоза на товари,  да могат по всяко време да укажат местоположението на товара си. Изборът на нашата фирма  за доставка и извозване на строителни отпадъци с контейнери  е рационално решение, което ви позволява да използвате всички предимства на контейнерния транспорт.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]