prazen-konteinerОсновното е точността, скоростта, производителността. Въпросът ни е дали клиентът ще се върне утре, дали проблемите му са решени, дали е доволен от услугата, остава зад кулисите на процеса на „качествената услуга“.

Всички строителни материали, от които се нуждаете, могат да бъдат доставени от нашата фирма Марти Транс. Стремим се да отговаряме изцяло на очакванията на клиентите, което допълнително гарантира отлично свършена работа.

Доставката на строителните материали ще бъде гарантирано. Освен това ще спестите време за търсене на други доставчици за всеки вид материали. Извършваме доставки на строителни и инертни материали (пясък, филц, вар, бетон, замазка, дренаж и други).

Ние имаме богат опит в доставката на строителни обекти. Разработената система за транспортиране позволява безпрепятствено да снабдим обекта с всички видове строителни материали.

Нашата фирма полага максимални усилия, за да остане най-печелившия доставчик на пазара на строителни материали.

В сътрудничество с нашата фирма, клиентът получава много осезаеми ползи:

  • Качеството на извършената услуга.
  • Широка гама от транспортни дейности.
  • На купувачите на едро се предоставят значителни отстъпки.
  • Винаги на разположение.
  • Доставките на строителни материали се извършват възможно най-бързо.

Дългогодишен опит в интегрираното предлагане на строителни материали. Нашият екип се състои от квалифицирани работници – професионалисти в строителната индустрия!

Доставка на строителни материали към обектите

Ние използваме собствен транспорт, който е специално пригоден за доставка на такива стоки, което значително ускорява този процес. Интегрираното снабдяване със строителни материали се извършва с темпове, които позволяват строителни работи без принудителни паузи.

Нашите експерти винаги намират индивидуален подход към всеки клиент, и са готови да съветват по всички възникнали въпроси и да помогнат да се определи изборът на най-подходящия продукт.

Ако клиентът подаде поръчка на едро, ние я изпълняваме навреме. Ние винаги отчитаме индивидуалните желания на клиентите и сме готови да ги удовлетворим.

Дългогодишният опит в успешната работа ни позволява да взаимодействаме ефективно с различни групи потребители: Строителни, търговски и дизайнерски организации, дизайнери, и други клиенти.

От дълго време пряко сътрудничим с водещи търговци на строителните материали и затова цените остават сред най-добрите в региона.

Марти Транс“ е фирма с богат опит в областта на транспортните услуги за на инертни материали. За да изпълним качествено и коректно поетите си ангажименти, ние притежаваме добре оборудвана и нова техника. С помощта на техника от различен тонаж и модерна логистична система, ние можем да ви предоставим незабавно получаване на необходимите строителни материали. Ние ще изпълним Вашата поръчка в пълен и в най-кратък срок.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]