С какво се занимаваме?

камион-за-контейнериНашата фирма е с дългогодишен опит в сферата на транспортните услуги за доставка и извозване на строителни отпадъци с контейнери. Със строителните контейнери които отдаваме под наем, Вие бързо и лесно ще може да изхвърлите ненужният боклук до оторизирано сметище. Разполагаме с добре оборудвана и нова техника, благодарение на която може да разчитате за добре свършена работа от нас.

Осъществяваме дейността си от доста години и натрупания опит ни прави една от водещите фирми в сектора на транспортните услуги. Нашата основна сила е в способността отговорно да изпълняваме поетите ангажименти, като се стремим да бъдем гъвкави и коректни с нашите клиенти.

Технологиите непрекъснато се променят и от нас се изисква да бъдем все по актуални за да може качествено да обслужим клиентите си. Разполагаме с богат асортимент от контейнери за строителни отпадъци и контейнеровози. Цялата техника, която притежаваме е съобразена със всички нормативни изисквания за извозване на строителни отпадъци с контейнери.

Още за фирмата

кран-с-щипкаКонтейнерите за отпадъци, които нашите клиенти масово поръчват са 4 кубика и 7 кубика. Стандартен контейнер за строителни отпадъци 4 кубика се използва за изхвърляне на строителни отпадъци образувани от малки ремонти или почистване. Те поемат между 80-100 броя строителни чували или 6 тона отпадъци.

Контейнер за строителни отпадъци 7 кубика се поръчва от строителни фирми и частни лица. Този контейнер е предпочитан за изхвърляне на обемни отпадъци. В него се товарят до 200 броя строителни чували или 10 тона строителни отпадъци.

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР