room-540833_640

]Успешното декориране на дома не е лесна задача и изискваше много усилия, особено когато декорирате първия си дом. Когато се опитвате да украсите дома си за първи път, когато поставите всички неща, които искате, но трябва да имате предвид нещата, които трябва да избягвате, докато декорирате дома си, защото придава разхвърлян вид на къщата ви.

Идеи за домашен декор, които трябва да избягвате

Има много идеи, които трябва да следвате, за да избегнете разхвърляния външен вид на дома. Но преди да обсъдите тази идея, ето няколко често срещани грешки, които трябва да избягвате, за да спасите дома си на вид непринуден!

Не планирате нищо

Понякога хората се натрупват с идеята да украсят къщата си и отиват в магазина, без да планират нищо. Първото нещо, за което трябва да се погрижите, преди да започнете да украсявате къщата си – да имате подходящ план за закупуване на неща за декор.

Размер на мебелите

Повечето хора купуваха мебели, които не се вписват в пространството, което имат, защото може да бъдат привлечени от различен комплект мебели. Не изпадайте в изкушението да купувате всичко, което не се побира в наличното пространство. Докато избирате новите мебели за вашия дом, вижте размера на всяко парче, което се вписва в пространството, което имате.

Лоша координация

Може да ви хареса идеята да боядисате спалнята си в чувствен цвят, но не бихте направили същото с останалите стаи. Това може да създаде липса на свързване в къщата ви, като една стая вика на глас с живи цветове, а друга изглежда скучна. За да избегнете подобна грешка, изберете разумно цвета си и се уверете, че поне тонът на цвета, използван в различните помещения, е еднакъв.

 Изхвърляне на съществуващите мебели

Ако ремонтирате къщата си, не е необходимо да хвърляте съществуващите мебели, които имате. Те могат да добавят елегантен външен вид към една от секциите на вашата къща. можете дори да преработите стара мебел и да я превърнете в нещо елегантно само с няколко промени.

След като сте работили върху тези фактори, следващата стъпка е да използвате разумно идеи за домашен декор, които ще изглеждат добре за вашия дом.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]