камион-за-контейнериНавикът да съхранявате неща „за всеки случай“ и с мисълта „ще му дойде времето“ превръща гаража в склад. В резултат на това остава малко място за колата, тъй като повечето са заети от боклука.

Натрупаният боклук не винаги може да бъде изнесен независимо. Това е трудоемък процес, който изисква специално оборудване, познаване на обозначените зони за събиране, обработка и съхранение на отпадъците.

Марти Транс е лицензиран превозвач, което ни дава право да извозваме: Строителни, битови, производствени, растителни и хранителни отпадъци. Според отпадъците натоварени в контейнера за боклук ще извади боклука от гаража, който се намира навсякъде. Фирмата се грижи за организацията и поетапното събиране и транспортиране на боклук.

Какво е включено в нашите услуги

Ние предоставяме пълен набор от услуги за извозване на боклук от гаража. Тя включва:

  • Демонтаж и почистване – можете сами да събирате боклук или да поръчате тази услуга от нас;
  • Товарене – ще зареждаме в контейнери ръчно или с помощта на багери-товарачи;
  • Извозване – транспортираме боклук в контейнери и кошчета с обем от 8 м3 или повече, вие избирате размера, в зависимост от количеството на натрупания боклук;

Разтоварване на специално депо или в преработвателно предприятие.

Ние ще освободим гаража от боклука в определеното от вас време, независимо от празниците, уикендите и времето на деня.

Нашата фирма Марти Транс гарантира:

  • Ефективност – поръчката се изпълнява 3-4 часа след получаване на заявлението.
  • Висококвалифициран персонал – шофьори и товарачи.
  • Износ и товарене със специален транспорт: Ние доставяме с багер товарач, трактор товарач; транспортирани с контейнери, бункери с обем от 8 до 38 м3., Газели.
  • Разтоварване на строго определени места – ние си сътрудничим със сметища и депа.
  • Спазване на санитарно-епидемиологичните, екологичните норми, стандартите за пожарна безопасност, правилата за управление на опасните отпадъци.

Демонтажът на метални гаражи е твърде труден процес. Услугата за демонтаж на стария гараж е в нашата компетентност и на достъпна цена. И също така извършваме зареждане, износ и унищожаване на отпадъците.

Искате ли да рециклирате старата си метална конструкция? Ние ще ви помогнем да разглобяваме и транспортираме до правилното място, а вие ще спестите нервите и силата си, както и самия гараж, безопасен и здрав, или може би просто искате да изхвърлите боклука от гаража, тогава вие също сте добре дошли при нас.

Такава услуга ще реши няколко проблема наведнъж. Квалифицираните специалисти с подходящи знания и професионално оборудване ще могат много по-добре да се справят със задачите.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]