контейнер-пълен-с-строителни-отпадъциБлагодарение на иновативните технологии за събиране на боклук и големия избор на фирми, които предлагат такава услуга-  изнасянето на отпадъците става много по-лесно. В предишни времена това не беше възможно без да се изхвърли кофата за боклук. Резултатът от подобни процедури бяха –  разпръснати отпадъци, които не попадаха на точното място.

Днес боклукът, който се появява, се складира и транспортира в депа. Този метод ви позволява да оставите строителната площадката чиста след зареждане на контейнера с отпадъците на борда на превозното средство. Строителните отпадъци и обемистите отпадъци се събират в специални контейнери, които се предлагат в различни размери.

При извършване на работа по изграждането на съоръжението е изгодно да вземете контейнера за боклук за целия период на строителството. Обемът на контейнера се избира в зависимост от нуждите на клиента. Много видове контейнери за съхранение са херметически затворени. Такива контейнери се използват за опасни отпадъци.

Нашите консултанти ще приемат поръчката ви, ще изяснят всички детайли около нея, ще ви насочат правилно за параметрите на контейнерите, ако не сте информирани какъв избор да направите. Получавате не просто високо ниво на обслужване, но и професионален подход, който е безценен в такива моменти. Най-търсените от нашите клиенти са контейнерите с обем от 4 кубика и от 7 кубика.

Професионалистите от Марти Транс трябва да се погрижат за организацията на работата по почистване в самото начало на строителния процес. Само чрез компетентни мероприятия по почистване  е възможно да се извършат работи по изграждането на обект в активна фаза.

Сътрудничеството с нашата фирма за почистване на строителната площадка се освобождава бързо от боклука. Използването на контейнери за съхранение, съхраняване и изпращане на боклук до депото има много предимства.

В този случай:

  • Територията винаги е добре поддържана и освободена от големи купища, които постоянно възникват по време на строителството;
  • Универсалната версия на контейнера за боклук има отлична възвръщаемост. Може да се монтира навсякъде на строителна площадка;
  • Транспортът, използван от нашата фирма, се използва за събиране на боклука. Такава машина с помощта на механизирани системи поставя напълнен бункер на своята платформа, а празен контейнер го оставя на място. Тази операция продължава няколко минути, без да предизвиква загриженост за другите.

Подобно удобно и бързо изхвърляне на боклук на строителна площадка е най-ефективният метод за събиране на боклука от съществуващите възможности.

Много строителни фирми използват уплътнители за преса. Такива контейнери за съхранение на боклук имат специален механизъм вътре, който компресира строителните отпадъци. В този случай е възможно да поставите голямо количество боклук в компактен контейнер. Отпадъците в контейнера се компресират с помощта на преса, освобождавайки място за следваща порция боклук.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]