pojarОгънят унищожава всичко по пътя си и ако не бъдат взети мерки навреме и стихиите не бъдат спрени, тогава мащабът на бедствието и нанесените щети могат да бъдат огромни.

Една от ключовите дейности след такъв пожар е събирането и изхвърлянето на боклука. Почти невъзможно е да се справите сами с тази задача, ще ви струва много усилия и труд. Също така си струва да се има предвид, че сред боклука може да има отпадъци от различен клас на опасност, за което трябва да се включат специалисти.

Фирма Марти транс работи в тази посока повече от повече от 15 години. Нашата семейна фирма предоставя решения за извозване на боклука след пожар и строителни отпадъци с контейнер при ремонтни дейности в цяла област София. Имаме натрупан много опит, което ни позволява да вземем най-сложните и мащабни проекти, както и да бъдем внимателни към детайлите.

Изключително изгодно е да работите с нас, тъй като товарачите и техническото оборудването не се наемат от други фирми. Разполагаме със собствен автопарк специална техника. Обръщайки се към нас, можете да получите цялостно предоставяне на специализирани услуги.

Осъществяваме дейността си от доста години и натрупания опит ни прави една от водещите фирми в сектора на транспортните услуги. Нашата основна сила е в способността отговорно да изпълняваме поетите ангажименти, като се стремим да бъдем гъвкави и коректни с нашите клиенти.

Какви са нашите предимства при наемане:

Работим в съответствие с всички законодателни стандарти и изисквания за процеса;

Работим с отпадъци от всякакъв клас опасност, осигурявайки правилно събиране, транспортиране, преработка или изхвърляне. Това позволява на нашите партньори да бъдат сигурни, че няма да имат проблеми със закона и че всички задължения ще бъдат изпълнени изцяло и в съответствие с условията на договора;

Цялото ни техническо оборудване, което използваме редовно, се подлага на поддръжка и е в добро състояние. Благодарение на което можем да поемем изпълнението на най-сложните поръчки.

Винаги търсим индивидуален подход в работата с всяка поета поръчка, за да гарантираме оптимален баланс между качество и цена на услугите.

Ако се интересувате от събиране на боклук след пожар, както и по-подробна информация за другите ни услуги, свържете се с нас по всяко време. Нашите специалисти от фирмата ще се радват да ви посъветват. Боклуците ще бъдат премахнати след пожар по всяко удобно за вас време. Можете също да използвате услугите на товарачите. Ние отчитаме всички Ваши желания и изпълняваме работата бързо и ефективно и почистваме района.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]