контейнер-пълен-с-строителни-отпадъциТрябва ли да се отървете от боклука? Искате хранителните отпадъци да бъдат изхвърлени правилно и нито една проверка не би могла да ви намери вина, че събирането на отпадъци противоречи на санитарните норми? Имаме предложение за Вас, тъй като се занимаваме с този въпрос почти ежедневно.

Ресторантският бизнес изисква постоянна чистота. Представете си, че имате плъх или хлебарки. Какво ще се случи с вашия бизнес? Точно така – провал! И идеалната среда за развитието на различни насекоми, гризачи е просто боклук. Поръчайте извозване на боклука от ресторанта и тези проблеми никога няма да се случат. Контейнерите и местата за събиране на отпадъци са чисти всеки ден, без боклук на задния вход. В същото време отделяте 10 минути на ден за контрол: пристигнали навреме, заредили всичко, почистени и оставени. В същото време няма надплащане за качествено обслужване.

Използвайки услугите на Марти Транс и получавате:

 • Редовно или еднократно извозване;
 • Необходимо оборудване за извозване;
 • Координиране на графика за извозване в удобно за вас време (например през нощта);
 • Товарачи, които извършват цялата работа самостоятелно от А до Я;
 • Възможността за извозване на всякакъв обем от 0.8m3 до 10m3.

Ако това е, от което се нуждаете, чакаме ви!

 • Характеристика на обезвреждането на хранителни отпадъци:
 • Хранителните отпадъци включват:
 • Животински продукти;
 • Растителни продукти;
 • Остатъци от алкохолни напитки;
 • Хранителни концентрати;
 • Кисело-млечни продукти и др.

Всички тези продукти са склонни да гният, и да образуват неприятна миризма за кратко време, привличат насекоми, плъхове. И ако всички отпадъци също се събират в един контейнер, то това е истински празник за бактериите.

Не е необходимо да обяснявате, че боклуците трябва да се извозват от ресторанта всеки ден. Да, когато сключвате споразумение с Марти Транс, всеки ден без забавяне отпадъците ще бъдат извеждани. Ние не изнасяме такива отпадъци на депото. Изхвърлят се по различен начин: смачкват се и се добавят при производството на различни органични и неорганични материали. Може да не знаете, но смачканите и сварени хранителни отпадъци се използват дори при производството на … хомогенна бетонна маса. Оказва се, че като поръчате услуга от нас, вие се грижите за околната среда, тъй като отпадъците не гният на депата.

Редовното събиране на боклук от ресторантите е това, от което се нуждаете.

Защо да се притеснявате от нехигиеничните условия в кухнята или в ресторанта? Още по-лошото е, че ако гостите забележат, че не се интересувате много от събирането на отпадъци, защото в задния ви двор има планини боклук, забравете за такива страхове. Дайте ни възможност да се погрижим за тези проблеми.

Да, можете да поръчате еднократно събиране и сметосъбиране. На следващия ден отново ще трябва да потърсите компания, която ще изпълни задачата. Затова препоръчваме да използвате редовните ни услуги. Това ще ви позволи да отделите време за нещо по-уместно и необходимо, вместо да решавате проблема с боклука.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]