товарене-на-контейнер-за-отпадъци

Доста често можете да видите ситуация, при която безскрупулни наематели съхраняват строителни отпадъци в близост до кофите за боклук и площадките.

Някои от тях смятат, че е напълно допустимо остатъците от строителни материали да се изхвърлят в обикновени контейнери, мислейки, че те принадлежат към битовите отпадъци.
Всъщност изхвърлянето на такъв боклук е забранено. Ако сте започнали ремонт и сте събрали много остатъци след приключването му, препоръчваме Ви да извадите строителните отпадъци по закон, в противен случай ще получите глоби.

Строителните отпадъци включват:

  • Части от стенни панели, бетонни конструкции;
  • Остатъци от балатуми;
  • Счупени тухли;
  • Парчета от метал;
  • Засъхнали разтвори и лепила.

Има два варианта за законно извозване на строителни отпадъци.

Първият вариант е сами да опитате да се отървете от различните отпадъци, генерирани след ремонта. Това ще изисква много усилия и време, тъй като трябва да намерите специални превозни средства, да наемете хамали, да разберете къде можете да вземете всичко, като сте получили предварително разрешение.

Може да използвате втори вариант, който е по-подходящ – свържете се с фирма Марти транс, която предлага такива услуги за извозване на строителни отпадъци. Нашата фирма се занимава с предоставянето на тази услуга и то на професионално ниво.

Защо си струва да поръчате извозване на строителните отпадъци с нас?

  • В нашата фирма  работят квалифицирани работници, които са добре запознати със естеството на работа;
  • Разполагаме с необходимото оборудване за извозване на отпадъци, размерът на транспортното и товарното отделение се определя въз основа на обема, вида на боклука;
  • Извозваме боклука на специални оторизирани сметища, с които сме подписали споразумения, тоест правим всичко според закона, така че по-късно няма да имате проблеми;
  • Удобен работен график;
  • Ние се отнасяме към работата си честно и отговорно.

Ако вземем предвид разходите за предоставяне на услуга от нашата фирма, тя се формира, като се вземат предвид различни фактори, като естеството, обемът на отпадъците, местоположението на съоръжението, откъдето се отстранява боклукът, докъде се намира складирането на отпадъците.

Искате ли строителните отпадъци да бъдат извозени по закон?

Тогава със сигурност трябва да предпочетете да работите с нашата фирма Марти транс. Ние гарантираме отговорност, точност, разумни цени за предоставяните услуги и професионализъм на служителите.

Марти транс е лицензиран превозвач, което ни дава право да извозваме: строителни, битови, производствени, растителни и хранителни отпадъци. Според отпадъците натоварени в контейнера за боклук, камиона, който го извозва се насочва към даденото депо, на което е позволено да се изхвърлят натоварените отпадъци. Нашето разрешително е издадено от община София, за извозване на всякакви отпадъци с изключение на медицински отпадъци.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]