контейнери за транспортиранеНашата фирма Марти транс извършва извозване на строителни отпадъци от територията на строителни обекти и нови сгради. Предприемачът отговаря за поддържането на чистотата на строителната площадка, така че е длъжен да сключи споразумение с фирма за изхвърляне на боклука.

Жителите на новите сгради често са изправени пред необходимостта да отстраняват строителните отпадъци по време на даден ремонт. Такъв боклук не може да се изхвърля заедно с битовите отпадъци – това ги заплашва с административна глоба и се отразява негативно на околната среда.

Фирма Марти транс предлага удобен вариант – сключване на дългосрочен договор за извозване на строителни отпадъци с монтиране на специален контейнер в непосредствена близост до новата сграда.

Видове контейнери

Нашата фирма предлага няколко вида контейнери за строителни отпадъци: 4 м3, 7 м3, 8 м3. Най-популярният вариант за съхранение и извозване на строителни отпадъци е 8 м3. Нашият екип ще ви помогне да прецените приблизителното количество отпадъци, за да изберете оптималния тип контейнер.

При сключване на договор за редовна поддръжка контейнерът ще бъде постоянно разположен на територията на новата сграда. Боклукът се съхранява директно в него, което елиминира риска от спонтанни сметища около жилищата. Контейнерът се изнася, тъй като е пълен или на определени интервали.

Нашите предимства

Нашата фирма работи в целия район на София, така че може да обслужва всякакви нови сгради, разположени на тази територия.

Защо клиентите предпочитат да работят с нас:

  • Легално събиране на боклука (работим законно, имаме необходими сертификати и разрешителни);
  • Собствен парк от специално оборудване (не е необходимо да се доплащат за посредници);
  • Професионални работници (ще свършат работата бързо и без излишни въпроси);
  • Бърза доставка на оборудване (автомобилът напуска в рамките на два часа след регистрация на заявлението);
  • Гъвкави тарифни планове и изгодни отстъпки при сключване на договор за текуща услуга;
  • Различни видове контейнери и друго оборудване, необходимо за товарене и сметосъбиране.

Ако все още имате въпроси, обадете се на посочения в сайта телефонен номер. Нашите професионалисти ще проведат безплатна консултация и ще ви помогнат да вземете правилното решение.

Фирма „Марти Транс“ е отличен партньор за всеки, който има необходимост от извозване на строителни отпадъци с контейнери. Имаме дългогодишен опит в отдаването на съоръженията под наем, без които е немислимо събирането и изхвърлянето на ненужния боклук.

Не е скъпо да се прави отстраняването на строителните отпадъци с помощта на специални контейнери за събиране на натрупаните отпадъци. Специалистите от нашата фирма ще намерят контейнер на територията на Вашето строителство, а когато той е напълно зареден, ще го вземат веднага. Ето защо изнасянето и изхвърлянето на строителните отпадъци ще ви струва много по-малко.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]