контейнер-за-отпадъци-под-наем

Своевременното събирането на боклука е един от най-важните фактори за функционирането на всеки обект: Дали е жилищен комплекс, строителна площадка, производствена фирма или търговски център.

 

Ние Марти Транс сме транспортна фирма и извършваме цялата работа от територията на Вашето съоръжение в строго определено време.

 

Защо трябва да се доверите на работата на нашата компания?

  • Правна яснота: Работим съгласно договора с предоставянето на отчетна документация;
  • Използването на надеждни и трайни контейнери, които отговарят на изискванията по безопастност;
  • Квалифициран персонал и модерно оборудване;
  • Най-благоприятни цени и гъвкава система от отстъпки;
  •  Индивидуален подход към всеки клиент;
  • Ориентация върху обекти от всякакво естество.Услуги

Нашата компания Марти Транс от много години предлагаме доставка и извозване на контейнери за строителни отпадъци до сметище в София. Вече повече от 15 години нашата семейна фирма предоставя решения за извозване на строителни отпадъци с контейнер при ремонтни дейности в цяла област София индустриални организации, жилищни и комунални услуги, управляващи компании, съоръжения за масов престой и отдих на хора, контейнери за боклук. Предлагаме метални контейнери с капак и без капак за изхвърляне на всички видове твърди битови отпадъци и обемисти отпадъци. Гарантираме доброто качество на всеки продукт, поръчан в нашия онлайн магазин, голям избор от висококачествени контейнери на склад от производителя с доставка до всички райони.

Да поръчате контейнер по индивидуални параметри е лесно.

Съвременните технологии и темпото на производство често диктуват техните условия не само икономически, но и като привидно прости и обикновени като обезвреждане на отпадъците. Понякога един нюанс ви кара да се паникьосате: Например, ако дебелината на стандартните контейнери се различава само 1 мм от това, което ви трябва. Или изискват подсилено дъно. Има много опции.

Цената на контейнера за отпадъци с индивидуални параметри се състои от отчитане на допълнителната консумация на материали и компоненти, сложността и спешността на производството. След съгласуване на всички нюанси и технологични характеристики, мениджърът ще докладва точната цена на контейнера за отпадъци и ще направи поръчка.

Като се свържете с Марти Транс ще получите гарантиран качествен продукт, който отговаря на стандартите и вашите изисквания, при производството на които са използвани само качествени материали.

Компанията Марти Транс е готова да ви предложи услугите си за производство на нестандартни контейнери. Как работи? Първо, трябва да се свържете с нашите експерти по всеки удобен за вас начин и да получите подробни съвети. Така че можете да поръчате кошче за боклук, което отговаря на вашите нужди. Всички аспекти със сигурност ще бъдат взети под внимание: Общ размер, форма, цвят, дебелина на използвания метал, наличие или липса на допълнителни опции като колела, капак, куки, плъзгачи и др.

Като се свържете с нас, ще получите гарантиран качествен продукт, който отговаря на стандартите, при производството на които са използвани изключително висококачествени материали. Резултатът е в състояние да задоволи и най-взискателния клиент. Препоръчваме ви да се запознаете с пълния каталог на контейнерите за боклук на открито.

В зависимост от вашите цели и обеми отпадъци, ние предлагаме следните опции за събиране на боклука:

Контейнер – фокусиран върху строителни обекти, градински пространства, райони за масово пребиваване и почивка на хора, за нуждите на жилищно-комуналните услуги и на територията на разрушаване на къщи. В този случай се монтира контейнер за съхранение по обем – и в последствие се транспортира.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]