konteiner-za-izvozvane-na-stroitelni-otpadatsiИзвозането на отпадъците – е един от най-належащите проблеми на строителните обекти и местата с ремонтни дейности. За отстраняване на малки отпадъци не се нуждаете от много усилия, но за големи по размер отпадъци се изискват специални контейнери.

Нашата фирма Марти транс предлага широка гама от контейнери за различен по обем боклук, и с различен  дизайн. Използването на специални контейнери ви помага да изпълните задачата много по-бързо и по-лесно.

Ползи от поръчване на услуги за събиране на отпадъци

Обръщайки се към нас и поръчвайки отстраняването на отпадъци в контейнери, Вие решавате няколко важни задачи едновременно:

1. Безопасност на по-нататъшната работа (трудно е да се работи, ако навсякъде има боклук);

2. Екология (на строителната площадка, поради голямото количество отпадъци, токсините постепенно започват да се освобождават);

3. Естетика (строителна площадка, където има купчина боклук, изглежда ужасно).

Нашата фирма предлага да се справите с тази трудна задача и да се извършва бързо и евтино събиране на отпадъците. Извършваме премахване на строителни отпадъци от всякакъв  вид. В нашия арсенал има необходимата специализирана техника, оборудване и официално разрешение за изхвърляне на отпадъци.

Изхвърлянето на отпадъци се извършва по няколко начина, като изборът на метода зависи от вида на отпадъците.

Извършваме пълен набор от услуги в тази област: Събиране, транспортиране и изхвърляне на отпадъците.

Евтино и качествено извозване на боклука – това е нашата специална оферта!

Редът и чистотата на строителната площадка е един от най-важните критерии за всяка ремонтно-строителна фирма. Поради този проблем има много неприятности, които водят до негативни последици. Ето защо, своевременното събиране на боклука от всеки строителен обект е един от важните въпроси, които постоянно трябва да се решават.

Безразсъдни строители, които се опитват да се отърват от строителните отпадъци и да ги изхвърлят с нетрадиционни методи. Например, когато се ремонтира апартамент, строителите хвърлят боклука в улей или в обикновени резервоари, които не е позволено да се използва.

Нашата фирма Марти Транс е транспортна фирма, предлагаща доставка и извозване на контейнери за строителни отпадъци до сметище в София.

Осъществяваме дейността си от доста години и натрупания опит ни прави една от водещите фирми в сектора на транспортните услуги. Нашата основна сила е в способността отговорно да изпълняваме поетите ангажименти, като се стремим да бъдем гъвкави и коректни с нашите клиенти.

Цялата техника, която притежаваме е съобразена със всички нормативни изисквания за извозване на строителни отпадъци с контейнери.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]