пълен-контейнер-за-отпадъциИзвозване на боклук след демонтаж е една от най-търсените услуги, предоставяни от фирма Марти Транс. Когато мислите за основен ремонт в апартамент или възстановяване на къща, собствениците му не трябва да забравят, че е забранено да се разтоварват строителни отпадъци в общите контейнери или да се оставят пред входа.

Всички демонтирани конструкции и дребния боклук трябва незабавно да бъдат изнесени на депа за последваща обработка или изхвърляне. Невъзможно е да направите това самостоятелно, така че не можете да направите това без помощта на специализирана фирма.

Ако трябва да се извърши демонтаж в апартамента, въпросът трябва да бъде решен предварително с изхвърлянето на боклука. Тази категория отпадъци включва:

 • счупени тухли и бетон;
 • грундиране;
 • дървени конструкции: подови греди, прозорци, врати;
 • парчета метални фитинги, тръби;
 • подово и стенно покритие;
 • пакет;
 • празни контейнери от под бои и лакове;
 • стари ВиК инсталации и мебели.

Защо строителните отпадъци трябва да се изнасят незабавно. За натрупване на отпадъци на обществени места, например на площадката, близо до входа, на площадката за контейнери или на улицата в близост до частна къща, носите административна отговорност и глоба. Възможно е да се избегнат глоби само чрез своевременно отстраняване на всички демонтирани конструкции и боклук. Освен това е необходимо да се почисти навреме строителната площадка, ако трябва да се доставят нови материали.

Фирма Марти Транс е готова да извърши извозване на отпадъци след демонтажни работи в жилищен или търговски обект с предоставяне на контейнери, товарене със собствена техника и товарачи, почистване на складовата площ след събиране на отпадъци в контейнери.

Използвайки услугите на професионалистите, можете да сте сигурни, че отстраняването на строителни отпадъци след демонтаж няма да отнеме много време и отпадъците ще бъдат транспортирани до пунктове за рециклиране.

Организация на процеса

За събиране на строителните отпадъци се използват контейнери с различна вместимост. За транспортиране на малък обем отпадъци е подходящ стандартен резервоар от 4 m³. Ако количеството отпадъци е голямо, товарът е тежък или обемист, тогава до съоръжението ще бъде доставен контейнер от 8 m³.

Видът на машината се избира за всяка конкретна поръчка, като се вземат предвид количеството, размерите, теглото на товара. Специалното оборудване на фирмата има разрешение за влизане в центъра на града. Предлагаме опитни хамали.

Обръщайки се към услугите на Марти Транс, клиентите могат да разчитат на:

 • събиране на боклук в деня на демонтаж на конструкции;
 • доставка на специално оборудване до обекта без забавяне;
 • изхвърляне на отпадъци в контейнери, подходящи за тази категория отпадъци;
 • възможността да поръчате услуги до всеки район;
 • ниски ставки.

Кой плаща извозването на строителни отпадъци

Собствениците на обекта са длъжни да организират извозването на демонтираните отпадъци. Те заплащат и услугите на изпълнител, който предоставя специална техника и товарачи. За да не се окаже неприятна изненада цената на фирмата за извозване на боклук, трябва предварително да се запознаете с тарифите.

Ако сте планирали демонтирането на стени и извозването на боклука, извикайте екип от специалисти на обекта, който бързо и точно ще събере строителния боклук, ще го опакова, натовари и отнесе на специализирано депо за по-нататъшна обработка .

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]