heart-1288420_1280

Санитарната резитба на дърветата, подобряване на земните площи неизбежно ще доведе до образуването на дървесни отпадъци. Разбира се, можете да го почистите сами, но какво ще стане, ако на територията останат пънове след изсичането на дърветата?

Всеки, който някога се е сблъсквал с необходимостта да изкоренява пън, знае колко е трудно. За да се отървете от пън, който разваля пейзажа или просто пречи на рационалното използване на площта, трябва да хвърлите не малко усилия. Като начало трябва да изрежете всички издатини, клони а след това да изкорените коренището. Съгласете се, не винаги искате сами да се занимавате с такава тежка работа?

Много по-лесно е да се обърнете към услугите на специализирани фирми.

Ние от фирма Марти транс сме готови да ви помогнем в решаването на този проблем.

Нашите професионалисти ще дойдат в удобно за вас време и ще ви помогнат да се отървете от пъновете на вашата територия.

Ще вземем предвид всички ваши желания за изхвърляне на пънове от всяко място. Ние можем да предоставим на нашите клиенти избор от няколко метода за премахване:

Химическото отстраняване ще отнеме малко повече време, тъй като се използват химични методи. След пробиване на дупки в пъна, в него се въвежда химичен състав, който го кара да корозира от химикалите. След това пънът е покрит със слой пръст. През годините от пъна ще остане само прах.

Механичният метод е по-бърз. Съвременното, високотехнологично оборудване ни позволява бързо и ефективно да приложим метода на повдигане и изваждане.

Ако се прилага методът за изкореняването, можем да предоставим и услуга за отстраняване на пънове и други дървесни отпадъци.

Най-добрият вариант за вас би било да поръчате цялостна услуга. В действителност, освен изхвърлянето на пънове, специалистите от фирма Марти Транс могат да предоставят услуги за сеч, подрязване на дървета и премахване на дървесина или други отпадъци от територията на вашия обект.

Марти транс е лицензиран превозвач, което ни дава право да извозваме: строителни, битови, производствени, растителни и хранителни отпадъци. Според отпадъците натоварени в контейнера за боклук, камиона, който го извозва се насочва към даденото депо, на което е позволено да се изхвърлят натоварените отпадъци. Нашето разрешително е издадено от община София, за извозване на всякакви отпадъци с изключение на медицински отпадъци.

Удобно и изгодно е да си сътрудничим, защото нашите цени са едни от най-достъпните на пазара за изхвърляне на отпадъци.

Марти транс извозваме отпадъци от всяка част на град София и околните села.
За конкретни оферти може да се свържете с нас на посочените контакти.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]