Няма нито едно предприятие, организация, по един или друг начин, свързани с търговия или производство на продукти, които да не срещат нискокачествени продукти,  стоки, които не могат да бъдат продадени.

Причините за невъзможността за това могат да бъдат различни:

  • Продуктът не отговаря на стандарта за качество;
  • Срок на годност на продукта с изтекъл срок на годност;
  • Производителят е допуснал дефект в производството на продукти;
  • Физически и морално остарели стоки;

Също продукти, стоки, които могат да бъдат причислени към фалшификати, т.е. фалшиви продукти или по друга причина, призната за незаконна за разпространение.

Във всеки случай, ако продуктът може да бъде причислен към поне една от изброените по-горе точки, тогава той може да се нарече неликвиден.

За продажбата на неликвидни стоки според закона се налага голяма глоба, тъй като тези продукти могат да навредят на човешкото здраве. Не можете просто да хвърляте неликвидни активи на обикновените сметища.

Какво да правим в този случай?

Това е просто, трябва да се свържете със специализирана фирма за обезвреждане на отпадъци, а най-добрият вариант би бил да се свържете с Марти транс.

Защо точно нашата фирма за извозване на строителни отпадъци?

Осъществяваме дейността си от доста години и натрупания опит ни прави една от водещите фирми в сектора на транспортните услуги. Нашата основна сила е в способността отговорно да изпълняваме поетите ангажименти, като се стремим да бъдем гъвкави и коректни с нашите клиенти.

Фирмата ни предоставя услуги за обезвреждане на отпадъци, като през това време разработихме всички етапи за обезвреждане на отпадъците.

Имаме всички лицензи, даващи право на обработка и изхвърляне на отпадъци от 1 до 4 класа на опасност.

Във фирмата ни работят само висококвалифициран персонал.

Ние сами ще вземем неликвидните продукти, в удобно за вас време, служителите на нашата фирма ще заредят независимо неликвидните продукти и ще ги доставят до мястото за обработка.

Ще предоставим всички сертификати за приемане – доставка, отчет и други документи, които ще бъдат необходими за представяне на контролните органи.

Разумните цени и гъвкавата система от отстъпки ще направят сътрудничеството с нашата фирма още по-приятно.

Избирайки ни, вие избирате качествено решение на проблема с изхвърлянето на неликвидни продукти, като се грижите за опазването на околната среда.

Технологиите непрекъснато се променят и от нас се изисква да бъдем все по актуални за да може качествено да обслужване да е на ниво. Разполагаме с богат асортимент от контейнери за строителни отпадъци и контейнеровози. Цялата техника, която притежаваме е съобразена със всички нормативни изисквания за извозване на строителни отпадъци с контейнери.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]