Основният ремонт на банята почти винаги се свързва с подмяната не само на плочки, кранове на мивките, но и с радикална промяна в стила и функционалността на помещението. Например, банята се отделя с душ кабина, за да се спести място и вода. Но тук възниква много сериозен проблем и не винаги е възможно да се справите сами. Говорим за премахването на чугунени вани при подмяната им.

Какви трудности може да причини премахването на старата вана?

Всъщност могат да възникнат много проблеми и няма значение дали собственикът има отделна баня или комбинирана.

Сред основните проблеми и трудности заслужава да се подчертаят следните:

Ваната като кг е доста тежка и обемиста, ако говорим за стари, и здрави чугунени конструкции. И дори четирима мъже ще се справят изключително трудно с прехвърлянето на този товар.

При такова тегло е изключително важно ваната да се изнесе от апартамента или къщата възможно най -деликатно, за да не се повредят – подовата настилка и други интериорни елементи.

Изваждането на ваната все още е половината от битката, в бъдеще тя трябва да бъде извадена и това трябва да стане законно, без да се вреди на околната среда и без да се създава импровизирано сметище.

Доверете се на професионалистите от Марти Транс

Именно горните причини са от основно значение за връзка с нашата фирма Марти Транс. Марти Транс е транспортна фирма, предлагаща доставка и извозване на контейнери за всякакви обемисти отпадъци до сметище в София.

Ние се открояваме сред нашите конкуренти с редица предимства, които несъмнено заслужават да бъдат споменати.

Успешно работим в този пазарен отрасъл от дълго време и сме спечелили безупречна репутация сред нашите клиенти и авторитет с бизнес партньори.

Маркетинговата политика на фирмата е структурирана по такъв начин, че да получава печалба чрез увеличаване броя на поръчките при минимални разходи. Този подход несъмнено е от полза за всички, както за нас, така и за нашите клиенти

Най -важното е, че ние работим и сътрудничим с фирми за рециклиране, изнасяме стари водопроводни инсталации на депа, които са оторизирани. Това, разбира се, са нашите проблеми, но клиентът също е доволен, че до известна степен участва в опазването на околната среда.

В нашата фирма работят опитни, висококвалифицирани специалисти, които извършват ефективно работата. Ние носим отговорност за нашите действия и предоставяме гаранции. Клиентът не трябва да се притеснява за безопасността на имота. Ако бъдат причинени материални щети, фирмата несъмнено ще ги компенсира.

В заключение си струва да се каже следното: Не поемайте рискове и не се опитайте сами да транспортирате тежки и обемисти предмети. По -добре се обадете на нашите професионалисти, определено няма да съжалявате за избора си нито за минута.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]