товарене-на-контейнер-за-отпадъциОтпадъците се транспортират от жилищната сграда до градското депо с контейнер и фирма, която е лицензирана да извършва тази услуга. Обемът на битовите отпадъци се определя според броя на регистрираните жители. Не се допуска изхвърлянето на строителни отпадъци в контейнера за отпадъци. Все пак има хора, които складират строителните отпадъци в непрозрачни чували до общите кофи за боклук.

Ако има малко боклук, този вариант е удобен и приемлив, докато съседите не се оплакват. Ако се извършва основен ремонт, тогава обемът на строителните отпадъци ще бъде по-голям.

Необходимо е строителните отпадъци да се изхвърлят на специализирани оградени площадки или поставени върху тях строителни контейнери. Ако няма такива, тогава трябва да се свържете с Марти Транс, която предлага доставка и извозване на контейнери със строителни отпадъци до сметище в София. Фирмата работи повече от 15 години и предоставя решения за извозване на строителни отпадъци с контейнер при ремонтни дейности в София и областта.

Видове контейнери за строителни отпадъци

Контейнери за отпадъци под наем от Марти Транс

Когато използвате контейнер под наем, проучете основните му характеристики: количеството и качеството на разрешените за изхвърляне отпадъци, материала на контейнера, неговата съвместимост, наличието на допълнителни елементи.

След това помислете къде би било подходящо да поставите контейнери за строителни отпадъци. Те трябва да са възможно най-достъпни, но в същото време да са отстрани, за да спестят свободно пространство.

В зависимост от материала

Според материала контейнерите са разделени на 2 вида: пластмасови и метални.

Първият вариант е подходящ за изхвърляне на малко количество леки отпадъци. Пластмасовите стени може да не издържат на голямо количество тежки отломки. Корпусът ще се спука. За обемисти и тежки отпадъци се препоръчват метални контейнери.

Металният контейнер е различен от пластмасовия. Здравите и надеждни стени на корпуса ще издържат на всякакви строителни отпадъци. Те са устойчиви на агресивни химически съединения и валежи.

Капацитет на контейнер за строителни отпадъци

Капацитетът на контейнера се определя въз основа на мащаба на планираните строителни работи. Предлагат се в обеми от 4 m3 до 8 m3. Ако се планират дългосрочни ремонти, тогава е по-добре да изберете големи контейнери. Това ще позволи да се съхраняват повече отпадъци и да се намали броят на пътуванията на камиони до депото.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]