kamion-s-kranНие от Марти транс предоставяме най-новата си услуга – транспорт с камион и кран. Разполагаме с два броя самосвали с кран, с който извършваме доставка на инертни материали и извозване на строителни отпадъци.

Автомобилен кран – камион, оборудван със специален механизъм за товарене и разтоварване на стоки, по-нататъшно транспортиране до съоръжението.

Услугите на камион с кран под наем са изключително популярни поради бързото развитие на строителната индустрия и съответно обектите, разположени в района на София. След появата на това специализирано оборудване, необходимостта от камиони и автокранове по отделно напълно изчезна.

Ако трябва да наемете камион с кран под наем, вземете предвид модела, струва си да разгледате редица показатели. Основният критерий за избор е спецификата на товара. В рамките на този параметър са достъпни следните видове:

  • Автокран с променлив ъгъл на наклон на секциите със стрелки;

Монтаж с лебедка или хидравлична стрела.

Предимствата на първия тип машини е впечатляващата товароносимост. В същото време товаренето и разтоварването се извършва не само бързо, но и възможно най-точно, поради надеждността на предоставения повдигащ механизъм. Предимство е възможността да се прикача допълнително оборудване, необходимо за извършване на определени видове работа.

Единственият недостатък е непълният ъгъл на завъртане на оборудването около периметъра, но за редица стандартни работи този минус е незначителен.

Камионът с кран е оборудван с хидравлика, която е разположена в необходимата посока, докато обхватът на стрелата е до 20 м. Не са необходими допълнителни приставки, процесът на повдигане и преместване на товарите се извършва внимателно и точно. Този тип камион с кран е разработен така, че се взема предвид спецификата на общия товар.

Ако трябва да наемете кран в София, струва си да вземете предвид конструктивните характеристики на шасито на автомобила. За извършване на превоз на товари в София са подходящи модели, оборудвани с ниска платформа. При превоз на стоки са подходящи превозни средства на базата на МАЗ и КАМАЗ.

Когато избирате камион с кран, трябва да вземете предвид класа на автомобила. Днес леките, средните и тежките класове са най-търсени. В случай, че транспортираният товар е разположен близо до автомобила, а теглото му е до 3 тона, манипулаторите с леко тегло лесно могат да се справят със задачата.

Камионите с кран от среден и тежък клас са способни да вдигат до 8 тона и да превозват над 15 тона на борда си.

При необходимост ще подберем за вас идеален модел камион с кран и ще ви запознаем със спецификата на превоза на товари.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]