пълен-контейнер-за-отпадъциНа разумна цена, нашата фирма Марти Транс ще постави подходящ контейнер на мястото, което посочите. Нашите професионалисти бързо и точно ще почистят района от армировка, тухли, дървени греди и почва. Специално оборудване без никакви проблеми ще се движи около обекта, а работният процес за събиране на боклука ще е гарантиран.

Отпадъците ще бъдат рециклирани в депото и няма да има оплаквания от държавни агенции. Вие не само не замърсявате околната среда, но и носите полза – след рециклирането получавате възобновяеми суровини. Получавате още едно предимство: Не се налага да плащате глоба, ако внезапно ви дойде държавна инспекция. Не е необходимо да се подготвяте за него, само трябва да поръчате събиране на отпадъци от нас.

Необходимо е да вземете контейнери за боклук под наем, за да отстраните боклука. Можете да се съгласите с мениджъра за определена периодичност на износа. Камионът ще пристигне точно на мястото и специализираните товарачи и екипа за изхвърляне на отпадъци ще пристигнат с него за бързо напълване на контейнера.

Защо е важно да се работи с доказани фирми?

За непроверени фирми цената на разходите за износ на строителните отпадъци с контейнер от 6 кубически метра може да са  на ниски цени. Това трябва да бъде тревожно, защото прекалено ниските цени могат да повлияят негативно на резултатите от дейността:

Стара техника от камиони ще пристигнат на вашия обект, чиито технически характеристики са с ниско качество.

Товарачите ще събират отпадъците бавно, ще заемат много място в обекта и ще пречат на производството.

Вие ще искате да направите поръчка поради ниската цена, но реално ще получите още по висока. Това е маркетингова техника, ако на сайта има обявена ниска цена за поръчка на извозване на боклук с контейнер – естествено ще има много повече обаждания. Но готови ли сте да работите с такава фирма, която ви заблуждава от самото начало?

Фирмата няма да има разрешение за извършване на дейности и договори с обекти за рециклиране. Затова никой няма да ви предостави документи в края на дейността.

Какъв резултат гарантира нашата фирма?

Ние струваме по-евтино преместването на контейнери за битови и строителни отпадъци от конкурентите си. В същото време, ние разполагаме с модерни камиони и товарачи, ние извършваме работа навреме и гарантираме качество.

Ние своевременно отговаряме на телефонни обаждания и приемаме заявки. Още на следващия ден нашият екип ще събере боклук в контейнери и бързо ще приключи работата.

Нашите дейности са прозрачни за държавните агенции. Имаме лиценз, работим по договор с рециклиращи обекти. Няма да имате никакви въпроси и оплаквания, тъй като ще имате всички документи и договор.

Имате ли нужда от висококачествено събиране на отпадъци, обадете се и поръчайте услуги от професионалистите на фирма  „Марти Транс“.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]