доставка на контейнери за отпадъциТакъв въпрос често се задава на диспечерите на нашата фирма и се опитват да отговорят максимално вярно и точно.

Както знаете, всяко количество строителни отпадъци – било то стара рамка на вратата, прозорци или няколко торби с тухли – не могат да бъдат хвърлени в контейнер, предназначен за събиране на битови отпадъци.

„Добронамерените“ съседи могат да се оплачат. Резултатът може да бъде доста неприятен – не само съдебни дела от съседите, но и глоба.

Какво да направите, ако например решите да извършите саниране в някоя от стаите, да поставите нови прозорци или да създадете преграда от гипсокартон и да отстраните малкото количество строителни отпадъци? Обадете се, на специалистите на фирма Спасови транс!

Когато се обаждат, много от нашите клиенти веднага казват, че се нуждаят от най-малкия контейнер – с товароносимост 5 тона, обем 8 кубически метра. Струва им се, че именно такъв капацитет е идеален, за да поеме напълно строителните отпадъци. Несъмнено съвременните контейнери на базата на ZIL са маневрени, издръжливи, надеждни с хидравлична система за сложни операции при товарене и разтоварване и здравина на рамката.

Но все пак, не трябва да бързаме с решението, трябва да се разкаже за вашия проблем на диспечера от фирмата, който, като научи всички подробности, ще може да препоръча не само контейнер за извозване на боклука, но и машина, която може едновременно да побере около 1,5 тона товари, по обем – 6 кубически метра.

Не е тайна, че автомобилът „Газела“ е произведен за първи път през 1994 г. в автомобилния завод в Горки и принадлежи към автомобилите с малък капацитет.

Той е широко използван в различни области на човешкия живот – извозване на малки количества строителни отпадъци. Ефективна, маневрена, лесна за шофиране, способна да издържи товари до 2 тона автомобила стана незаменим в случай, че трябва да извозите старата дограма на сметището, няколко торби с останките от бетон, тухла, стъкло, опаковъчни материали, кутии от боя. Също така Газелата е удобна да се използва, ако имате нужда да се отървете от стар диван и други. Значителните промени във външния вид на сградата, подобрените вътрешни стаи на дома, модернизацията на други компоненти и механизми правят този автомобил търсен, поради неговата надеждност, издръжливост и ниска цена.

Нашата фирма гарантира, че е лесно, и удобно да Ви сътрудничи. Нашата цел е да ви помогнем да извозите и изхвърлите строителните отпадъци. Ето защо ние предлагаме на нашите клиенти, няколко вида контейнери и други специализирани превозни средства за извозване на строителни отпадъци, компетентни съвети от нашите специалисти, оптимални цени. Обръщайки се към нас, можете не само да почистите собствената си къща или апартамент, но и да запазите чистотата и благополучието на района, в който живеете!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]