Изчистете всичко

Това може да отнеме много време, но възможността да видите всичко, което се намира в гаража ви, ще ви помогне да разберете какво може да остане и какво може да отиде. Започнете с пода, който е най-близо до гаражната врата, и след това си проправете път. Не забравяйте да изчистите рафтовете, предметите, окачени на куки, както и всички шкафове.

Категоризирайте всичко

Създайте купчини извън гаража си: пазете, дарявайте или изхвърляйте. Уверете се, че целият ви гараж е освободен, преди да върнете нещо обратно. Преместете купчината си обратно в гаража, за да можете да прекарате втория ден в реорганизация и намиране на идеално място. Даренията могат да отидат направо в колата ви, за да бъдат отнесени за благотворителни организации, а боклукът, който е твърде голям за редовното ви вземане, ще трябва да отиде на място за изхвърляне. Ако нямате пикап или имате много големи, тежки предмети за изхвърляне, помислете дали да не използвате услугата за премахване на боклука. Професионалистите в Marti-Trans с удоволствие ще отнесат нежеланите ви предмети, за да можете да продължите да работите по проекта си през уикенда.

Изберете какво да запазите

Докато решавате какво да съхранявате, бъдете честни дали това е нещо, което всъщност използвате. Ако имате два инструмента, които правят едно и също нещо, или набор от клубове за голф, които не сте използвали от десет години, тогава трябва да обмислите да дарите тези предмети, за да спестите място и да намалите ненужната бъркотия. Дръжте се за инструменти, които биха били скъпи за наемане или трудни за наемане, както и всичко, което сте използвали поне веднъж през изминалата година.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]