контейнер-за-строителни-отпадъци-пълен

Въпреки че вашият контейнер за боклук може да не е много дълго с вас, изобщо не отнема много време, докато вредителите се появят без покана. От малки зловещи пълзящи вредители до по-големи неприятности, не искате нищо друго освен отломки във вашия контейнер за боклук. За щастие сме помислили и искаме да споделим тези полезни съвети, за да избегнем всички вредители при наемането на контейнер.

Въздържайте се от хранителни отпадъци

Може да е изкушаващо да хвърлите всичко в контейнера, докато сте във вашия имот – Хей, разбрахме! Това е удобно! Въпреки това, ако избягването на вредители е нещо, което предизвиква интереса ви, поставете си точка да не добавяте никакви хранителни отпадъци във вашия контейнер. Храната е известна с това, че изгнива и почва да мирише в даден район за нула време, което е всичко, което се харесва на същества като катерици, мечки и опосуми. И мухите ще бъдат готови да наемат вашия контейнер за отпадъци в дома си, който след това отваря вратата за още по-подли вредители. Избягвайте неприятностите, като държите хранителните отпадъци изцяло далеч. На място има отделно хранилище за хранителни отпадъци, което може да се отстранява всяка вечер.

Поместване на сметище

Поставянето на контейнера за боклук върху трева или мулч е ясна покана за насекоми и гризачи да се качат нагоре и над стените на контейнера. Поставянето на вашия контейнер за боклук върху бетон или чакъл намалява поканата им. Освен това, ако нещо изтече от контейнера ви, поставянето му върху бетон или чакъл отнема опасението от изтичането му в подпочвените води.

Аксесоарирайте вашия контейнер за боклук

Съжалявам, че ще разочаровам, аксесоарите за bling вероятно няма да попречат на гризачите. Покритието на вашия контейнер за боклук обаче ще предпази по-малките гризачи. Докато по-големите вредители като  мечки могат да се промъкнат под тези покривала, по-малките гризачи няма да бъдат толкова находчиви. Опитайте да използвате плътно затворена брезент. Попитайте ни къде можете да намерите покритие, за да сте сигурни, че не допускате тези вредители.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]