пълен-контейнер-за-отпадъци

Удължаване на наема

Наели сте контейнер за боклук, но сега сте решили, че проектът ви може да отнеме повече време от очакваното. Ако запазите своя контейнер за боклук през първоначално определения период от време, ще бъдете таксувани с допълнителна такса от 15лв/ден. Това може да се избегне, като планирате предварително и отделите време, за да изчистите графика си за какъвто и проект да правите.

Превишаващ товар

Следващият начин, по който клиентът може да натрупа допълнителни такси, надхвърля ограничението ни за тегло. Когато контейнерът се напълни над ограничението ни, обикновено се таксува. Един от начините да избегнете тази такса е да разговаряте с един от нашите опитни представители на обслужването на клиенти, когато резервирате контейнера и да определите кой контейнер ще отговаря най-добре на вашия проект. Разрешеното ограничение на теглото зависи от размера на контейнера.

Заедно с определянето на размера на вашия контейнер е важно и начина, по който зареждате контейнера си. Предлагаме първо да заредите по-големите си артикули в контейнера и да се уверите, че над нашата линия за попълване няма нищо. Когато предметите са над линията за запълване, това може да създаде риск за безопасността на нашите пътища.

Съдържание на товара

Мисленето за това, което се случва във вашия контейнер, също е много важен начин да се избегнат таксите. Напълването на вашия контейнер за опасни материали може да бъде много сериозен въпрос, което ще доведе до глоби за околната среда. Не забравяйте да попитате някой от нашите представители на обслужването на клиенти, ако не сте сигурни какво е позволено във вашия контейнер за боклук.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]