камион-за-контейнери-за-отпадъци

Изборът на компания за контейнери под наем може да бъде поразителен. Как можете да сортирате най-добрите варианти?

Разбиваме нещата, които трябва да търсим, когато избираме фирма за контейнери за следващия си проект.

 

Ценообразуване

Първото нещо, което трябва да имате предвид при избора на компания за наемане на сметища, е ценообразуването. Предлагат ли фиксирани цени? Има ли допълнителни такси, за които може да бъдете таксувани, включително; тонаж, допълнителни дни под наем и зона за обслужване. Колкото повече информация получавате предварително, толкова по-добре.

 

Обслужване на клиенти

Следва обслужването на клиентите. Колко бързо успяха да отговорят на телефонното ви обаждане? Когато се свързахте с някого, бяха ли знаещи и приятелски настроени? Дадоха ли ви всички отговори, от които се нуждаете, или беше като издърпване на зъби?

Това са няколко неща, които трябва да имате предвид, когато вземате решение. Телефонното обаждане трябва да ви предостави цялата информация, от която се нуждаете, кратко и приятелски.

 

Опции за оразмеряване

Разнообразието е ключово. Всеки проект има препоръчителен размер на контейнера и това може да бъде сложно.

Когато избирате фирма за наемане на сметища, идеалният избор е да имате няколко размера. Представителите на обслужването на клиенти трябва да ви помогнат да решите за правилния размер.

 

Улесняват ли Ви?

Резервирането на контейнер за боклук, особено за първи път, може да обърка. Уверете се, че избраната от вас компания ви улеснява. Те трябва да ви предоставят цялата необходима информация за поръчка, включително да ви водят през най-доброто място за сметището, което трябва да бъде поставено, кога ще пристигне, кога ще бъде взето, кога и как ще бъдете таксувани и какво е и какво не разрешено в контейнера за боклук.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]