Наемането на контейнер за извозване на отпадъци може да бъде обезсърчително с всички налични опции. Как да намерите реномирана услуга за управление на отпадъците, с пропуски, които ще отговорят на вашите нужди?

Ето обобщение на ключовите моменти, които трябва да имате предвид, когато наемате контейнер за извозване на отпадъци.

  1. Вид отпадъци за изхвърляне

Има определени видове боклук, които не могат да се изхвърлят в конвенционален контейнер. Общите контейнери за отпадъци могат да се използват за повечето видове отпадъци, но има ограничения, които трябва да знаете за опасни материали, химикали и батерии. Ако се съмнявате, консултирайте се с фирмата за отдаване под наем на контейнери, за да се уверите, че вашите отпадъци могат да бъдат безопасно изхвърлени.

  1. Помислете за размера на контейнера

Опитът да се натрупа боклук в малък контейнер може да бъде опасен, тъй като препълнения контейнер е незаконен по обществените пътища. Затова се уверете, че имате груба представа колко отпадъци възнамерявате да изхвърлите. Посъветвайте се с вашата транспортна фирма за контейнер под наем за препоръка и вижте нашата таблица с размери на контейнер, за да ви помогне да вземете решение.

  1. Проучете изискванията за разрешителни

Освен ако нямате достатъчно място за поставяне на контейнера във вашия имот, той трябва да бъде разположен на път, тротоар или друго обществено пространство. В този случай има общини, които ще трябва да се получи разрешение. Получаването на разрешителни за поставяне на контейнер е сравнително бързо и лесно.

  1. Помислете за достъпността

Първо, помислете за логистиката. Достъпно ли е местоположението ви и ще може ли камионът за доставка на контейнер под наем да достави и събере лесно контейнерът? Ако работите в труднодостъпен район, уверете се, че вашият доставчик разполага с машини и набор от умения, за да достави на вашето местоположение. Те също така трябва да могат да позиционират контейнера, осигурявайки оптимален достъп до контейнера. Също така се уверете, че има достъп до контейнера за да бъде прибран след изтичане на 5 дневния срок. Ако пък желаете да удължите срокът, просто се обадете за да ни осведомите.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]