architectsАко мястото на строителната площадка позволява предварително раздробяване на бетон, тогава ще е необходим багер – товарач с допълнително оборудване. С помощта на хидравличен чук той разбива бетонни блокове на малки парчета и с помощта на кофа ги изсипва в самосвала. Като правило се използват самосвали, които транспортират от 20 до 40 тона бетонни стружки за едно натоварване.

Самосвалите не са подходящи за товарене на цели бетонни блокове, няма да могат да ги разтоварят поради напречната лента, присъстваща в каросерията. Необходими са специални контейнери, в които можете да зареждате голямо количество отпадъци наведнъж. Липсата на напречна лента за подвижни контейнери дава предимство пред самосвалите при разтоварване на големи бетонни плочи, без се смачкват. Имате нужда и от кран за товарене.

По време на ремонтни работи на закрито. След демонтирането на бетонни стени или отстраняване на подова замазка ще са необходими и контейнери. Те са подходящи за събиране и товарене на бетонни отпадъци по време на отстраняването на строителни отломки от сградата в торби, изхвърляне на бетонни стърготини от строителната площадка.

По ваше желание можем да ви предоставим контейнер под наем. Той може да бъде инсталиран на мястото, където се планира да се организира събирането на отпадъци. Тази услуга е много удобна. Не е нужно всеки ден да се обаждате за контейнер, за да извадите малко количество отпадъци. Те ще бъдат изхвърлени, докато бъдат напълнени. Нашата фирма Марти Транс, в съответствие с установения график, ще се грижи контейнерите да не се препълват и по този начин да поддържа чистота и ред.

Ние предлагаме на нашите клиенти:

  • висококвалифициран персонал;
  • богат избор на товарни превозни средства за транспорт;
  • достъпни цени; • точно спазване на сроковете;
  • индивидуален подход
  • сключване на споразумение за всички видове услуги;
  • възможността за еднократна поръчка или сключване на договор за текуща поддръжка

Бетонният скрап се изнася в строго съответствие с екологичните стандарти, с предоставянето на пълен набор от документи за обезвреждане на клиента.

Най-добрите цени за транспорт на бетонни отпадъци

Непрекъснатото подобряване на работните процеси позволява на нашата фирма да транспортира суровини до най-близкия завод за преработка, което значително намалява разходите за доставка и прави нашите услуги достъпни за всички. За да поръчате услугата, просто трябва да се свържете с нашите оператори. Те ще подберат най-подходящото транспортно и подемно оборудване, както и ще изберат оптималния маршрут за транспортиране на отпадъци. При нас премахването на бетонни блокове става по-достъпно. Обадете ни се!

Ако вече сте работили с нас или бихме могли да ви помогнем с консултация, моля, оценете нашата работа!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]