Камион с кран под наем в София и региона

Ние от Марти транс с радост започваме да предоставяме най-новата си услуга – транспорт с камион с кран. Разполагаме с два броя самосвали с кран, с които извършваме доставка на инертни материали и извозване на строителни отпадъци.

Самослвал с кран под наем в София и региона

След като бъдат извозени строителните отпадъци в следствие на разрушителни дейности, започва изграждане и строителство.
Невъзможна задача е транспортирането на строителни и инертни материали с леки коли или бусове. Точно тук идва момента, в който е необходим КАМИОН С КРАН.

С голямата си товароподемност не е проблем да транспортираме пясък, филц, дренажен камък, баластра, скална маса, фракция, сипица, земя за градинки, хумус, бетон, вар, замазка. За този тип инертни материали, ние препоръчваме те да бъдат натоварвани от големите кариери и бетонови възли. На тези големи складове(кариери) цената към крайния потребител е по ниска. Цената на транспорта с камион с кран се препокрива с по-ниската цена на закупените инертни материали. Нашите камиони с кран имат капацитет 7 кубика и 12 тона товар. Притежаването на всички лицензи ни дава право да транспортираме и извозваме отпадъци и материали, съвсем законно. Нашата фирма има договор за извозване на строителни отпадъци с единственото лицензирано сметище в град София, разтоварище Враждебна. Там извозваме всички строителни и битови отпадъци.
Основно предимство на нашите камиони с кран е разтоварването на три страни. Както повечето самосвали, освен назад, имаме възможност за разтоварване и настрани. Това е предимство на места с ограничено пространство.

Другото предимство е крана. Дължината на стрелата в разпънато положение е 7 метра. На тази дистанция, без проблем може да вдигне 700 килограма. На прибрана стрела, което като разстояние е 3 метра, вдига 2 тона. В зависимост от товара, който транспортираме се определя дали ще бъде разтоварван с специални телени въжета и колани. Нашите камиони са оборудвани за разтоварване при всякакви условия. Всички наши помощни средства са тествани за издръжливост, както се изисква по закон. Габаритите на товарния отсек са: 4 метра дължина и 2.4 метра ширина.

Масовите материали, които транспортираме са:

  • Транспорт на палета или палетизирани стоки, тухли, керемиди, цимент, вар, изолация, греди, дъски, камък и други строителни материали. Максимум евро палета, които може да транспортираме на курс е 6 броя

  • Доставка и разтоварване с кран на арматура и арматурна заготовка до 6 метра и 12 тона

  • Транспортиране на строителни фургони до 6 метра, с колела и без колела

  • Разтоварване и превоз на бараки, машини, сглобяеми къщи, фургони и термопанели и други

  • Качване на насипни товари на високи места (зад огради, стени или високи места)

  • Качване на материали до втори етаж

  • Транспорт и разтоварване на дървен материал (греди, дъски, талпи, покривни елементи и други)

Извършваме дейността си на територията на град София и цяла България. За въпроси свързани с транспорт и разтоварване с кран, не се колебайте да ни се обадите. За нуждите на всеки наш клиент, ние ще обърнем необходимото внимание.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ КОНТЕЙНЕРИ ОТ НАС?

ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София