камион-с-щипка-товари-отпадъциНие от Марти транс предлагаме най-новата си услуга – транспорт с камион и кран. Разполагаме с два броя самосвали с кран, с които извършваме доставка на инертни материали и извозване на строителни отпадъци.

Камион с кран – идеално решение за товарене, транспортиране и след това разтоварване на тежки или извънгабаритни товари. Товаро-разтоварването и доставката до местоназначението се извършват с едно и също превозно средство, което значително намалява разходите за работа.  Фирма Марти транс е достоен представител на пазара на лицензирани спедиторски услуги. Предоставяме оборудване под наем в удобно време както за фирми, така и за физически лица.

Когато планирате транспорт, доверете се на опита на професионалистите на нашата фирма. Професионална техника, опитни шофьори-спедитори с безпроблемна работа и стриктно изпълнение на договора са ключът към успеха при организиране на транспортния процес. Нашите експерти са готови да Ви консултират подробно по всички въпроси, свързани със спецификата на Вашата задача. В резултат на това ще имате на ваше разположение точно машината, която най-добре отговаря на вашата поръчка.

Какво е предимството да работите с нас?

  • отговорно отношение към вашата поръчка;
  • безаварийно, внимателно транспортиране на вашия товар;
  • бърза поръчка за обслужване;
  • професионална техника;
  • ниски цени и изгодни тарифи;
  • удобна форма на плащане.

Когато човек цени времето и парите, той става наш клиент. Ние сме в състояние бързо и с минимални разходи да решим трудни проблеми с транспортирането на строителни материали, дефектни автомобили, дълготрайни изделия от валцуван и стоманобетонни конструкции. Ние умело транспортираме арматура над 6 метра, дървен материал, продукти, извънгабаритни опаковки, промишлено оборудване и др.

Преди изпращане нашите професионалисти разработват най-добрия маршрут, камионите се проверяват внимателно, което елиминира възможността от повреда по пътя. Квалифицирани шофьори следят за безопасността на товара. При необходимост се предоставя целият пакет отчетна документация за отдаване под наем на превозни средства и транспорт.

В опит да намерите надежден партньор за превоз от всякаква сложност, посетете нашия уебсайт. За да изясните нюансите и да поръчате камион с кран под наем, разберете колко ще струва наемането на оборудването, от което се нуждаете, свържете се с мениджъра или оставете заявка за обратно обаждане.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]