Ние от Марти транс предоставяме най-новата ни услуга – транспорт с камион и кран. Разполагаме с два броя самосвали с кран, с които извършваме доставка на инертни материали и извозване на строителни отпадъци.

Нашата фирма осигурява камион с кран  с различна товароподемност.
Дължината на стрелата в разпънато положение е 7 метра. На тази дистанция, без проблем може да вдигне 700 килограма. На прибрана стрела, което като разстояние е 3 метра, вдига 2 тона. В зависимост от товара, който транспортираме се определя дали ще бъде разтоварван с специални телени въжета и колани. Нашите камиони са оборудвани за разтоварване при всякакви условия. Всички наши помощни средства са тествани за издръжливост, както се изисква по закон. Габаритите на товарния отсек са: 4 метра дължина и 2.4 метра ширина. Това е най-подходящото оборудване за извършване на превоз на тежка техника, машини, строителни материали, монтаж на стоманобетонни изделия, монтаж и работа с кранове на закрито – монтаж на оборудване, конструкции, транспорт и монтаж.

Услугата транспорт с камион и кран се използва за превоз на многоформатни товари, както и товари с големи размери (извънгабаритни превози). Надземните кранове ще са необходими на всякакви строителни площадки, както и на частни крайградски райони както в града, така и в отдалечени райони.

Започвайки строителство в отдалечени от асфалтови пътища и в горски територии, възниква проблемът с транспортирането на строителните материали, оборудване, изграждането на ограда, а също така има и проблем със свързването на обекта с електричество – полагане на надземни електропроводи.

В по-слабо развитите райони временните пътища може да не са готови, което ще усложни достъпа на строителни материали, голяма строителна техника, времето на работа може да бъде нарушено!

Кран за тежкотоварни камиони – стрелата достига до 14-16 метра, товароносимост на стрелата до 13 тона (товароносимост 2 метра от оста на монтажа на крана), товароносимост от 5 до 20 тона, (работата с допълнително оборудване се заплаща по споразумение – монтажна кошница ).

Нашата фирма има възможност да предостави камион и кран за транспортиране:

  • Транспорт на палета или палетизирани стоки, тухли, керемиди, цимент, вар, изолация, греди, дъски, камък и други строителни материали. Максимум евро палета, които може да транспортираме на курс е 6 броя;
  • Доставка и разтоварване с кран на арматура и арматурна заготовка до 6 метра и 12 тона;
  • Транспортиране на строителни фургони до 6 метра, с колела и без колела;
  • Разтоварване и превоз на бараки, машини, сглобяеми къщи, фургони и термопанели и други;
  • Качване на насипни товари на високи места (зад огради, стени или високи места);
  • Качване на материали до втори етаж;
  • Транспорт и разтоварване на дървен материал (греди, дъски, талпи, покривни елементи и други).
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]