самосвал-с-щипка-сваля

Фирма Марти транс предоставя услугата транспорт с камион с кран под наем. Разполагаме с два броя самосвали с кран, с които извършваме доставка на инертни материали и извозване на строителни отпадъци.

Камион с кран  се отнася към специално оборудване, което се използва за превоз на тежки и извънгабаритни товари. Това специално превозно средство е модифициран камион, който е оборудван с кран за товарене или разтоварване.

Използването на автоматичен кран решава няколко проблема едновременно:

  • Зареждане;
  • Разтоварване;
  • Транспорт.

За тези, които нямат собствена специализирана техника, е изгодно да наемат камион с кран. Тези услуги могат да бъдат поверени на нашата фирма Марти Транс в град София и областта.

Защо е изгодно да наемете камион с кран от нас?

  • Камион с кран за товарене може да бъде нает на смени – за поне една 8-часова смяна;
  • Специалните камиони с кран се наемат заедно с обучен екипаж и гориво;
  • Поддръжката и ремонтите на място се извършват от нашите професионалисти;
  • Ние сами извършваме доставката на техниката;
  • Работим без посредници, за да можем да осигурим автомобили на ниски цени;
  • При наем за повече от шест месеца са възможни отстъпки при наемането на техниката.

Спецификации

Камионът с кран е комбинирано превозно средство за товарене и разтоварване, което е изградено на базата на шаси. В страничното тяло на камиона с кран е разположен компактен кран, който позволява товарене и разтоварване на тежки товари – доставка и разтоварване с кран на арматура и арматурна заготовка до 6 метра и 12 тона, транспортиране на строителни фургони до 6 метра, с колела и без колела, разтоварване и превоз на бараки, машини, сглобяеми къщи, фургони и термопанели и други.

Използването на бордовата платформа опростява процеса на товарене, осигурявайки висока скорост на извършената работа. Следователно монтажът на крана и процесът на товаро-разтоварни операции могат да се контролират от един човек – водачът на камиона.

Поради компактните си размери и добрата проходимост на шасито, машините успешно се движат по терен с различни повърхности и могат да работят в затворени пространства.

Извършваме дейността на територията на град София и цяла България.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]