От всички видове контейнери най-използван е  8 м3 контейнер. Той е най-подходящият контейнер за извозване на малки количества боклук, който не трябва да се изхвърля в обикновените градски контейнери за събиране на отпадъци.

Фирма Марти Транс предоставя еднократни услуги за извозване на отпадъци в контейнери с капацитет от 8 m³ за изхвърляне, а също така сключва договори за поддръжка на територии, жилищни райони, частни домакинства.

Този контейнер е:

 • Компактен;
 • Издръжлив и ви позволява да съхранявате тежки отпадъци;
 • Мобилен, лесно и надеждно поставен върху превозни средства;
 • Прави възможно спестяването на пари при отстраняване на малки количества боклук.

пълен-контейнер-за-строителни-отпадъци

В контейнери можете да транспортирате остатъци от различни довършителни и строителни материали, натрошени тухли, плочки, стъкло и бетон, стари дървени конструкции – подове, дограма, елементи на интериорна декорация, демонтирани стари мебели, предмети от текстил, пластмаса и др. Контейнерът е напълно достатъчен да зареди целия боклук след стандартен ремонт на градски апартамент в многоетажна сграда. Ако говорим за изграждане и ремонт на селска вила, тогава всичко зависи от количеството боклук – може би контейнер с този капацитет няма да е достатъчен.

Услугите на нашата фирма могат да се използват от организации с всякаква форма на собственост, индивидуални предприемачи, физически лица. Заявките за дългосрочни услуги се приключват с утвърждаване на индивидуален график за извозване на отпадъци, ако е необходимо за клиента.

Фирмата има разрешения за извозване на боклук и отпадъци от различни класове, както и пропуски, които осигуряват преминаването на автомобили до всяка градска част, включително центъра.

Ползи от сътрудничеството с нашата фирма Марти Транс

Фирмата разполага с всички необходими ресурси за предоставяне на висококачествени услуги по извозване на отпадъците. Нашата репутация е подкрепена от повече от десет години опит и безупречна работа.

Предоставяме на нашите клиенти най-достъпните цени за услугите и предоставяме услуги денонощно.

Ако поръчате услуги от нас получавате:

 • Гаранция за високо качество на предоставянето им при пълно съответствие със сключените договори;
 • Отговорно отношение на персонала към работата си;
 • Стриктно спазване на санитарните стандарти;
 • Бърза обработка на заявленията за услуги;
 • Професионален подбор на специално оборудване за извозване на отпадъци;
 • Точност;
 • Разумни цени.

Бързо събиране на боклука в контейнер в рамките на 1 час!

Фирмата ни предоставя услуги по извозване на строителни отпадъци от над 10 години. Нашите служители ще Ви помогнат да изчислите броя на контейнерите и специалното оборудване при поръчка на услугата. За всеки клиент ще изберем графици за извозване и ще договорим цената на извършената работа.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]