Контейнери за строителни отпадъци под наем в Абдовица, София

Фирма MartiTrans предлага контейнери под наем в квартал Абдовица, град София.  Този квартал на София е разположен южно от с. Бусманци, северно от кв. Димитър Миленков и източно от квартал Гара Искър.

MartiTrans е лицензирана семейна фирма за доставка, превоз и извозване на контейнери за строителни отпадъци под наем, предоставяща услугите си в квартал Абдовица, район Искър, град София.

Фирмата разполага с различни по големина контейнери: 4, 7 и 8 кубикови, така че да удовлетвори нуждите на всеки клиент, разполага с модерна техника за доставка и превоз на контейнерите… и най-важното опитни и дългогодишни служители със стотици доставки и извозвания на контейнери за строителни отпадъци.  Спазването на договорените условия, честността, коректността и любезното отношение на нашите служители са част от нещата, които ни помагат да продължим напред, да се развиваме и да ставаме още по конкурентоспособни сред другите фирми за доставка на контейнери за отпадъци.

При ремонт в квартал Абдовица, дори и в целия район Искър използвайте MartiTrans за доставка на контейнери за строителни отпадъци под наем. Например ако къртите плочките в банята си, ще се отдели голямо количество строителен отпадък. До един момент от ремонта, отпадъците може да ви стоят в чували в жилището, но след време те ще започнат да ви пречат. Това е временно решение, а да започнете да ги изхвърляте в контейнерите за битова смет изобщо не е вариант. Най-добрият начин е да наемете контейнер и директно да пълните него, след което да се обадите на фирмата доставчик, за да извози отпадъците до лицензирано сметище. Така ще избегнете глоби, проблеми със съседи и излишни нерви. За ниските цени, за които се предоставя например един 4 кубиков контейнер не си заслужава да се тормозите просто се обадете на фирма MartiTrans или заявете контейнер директно тук от сайта.

Не рискувайте с недоказани фирми, изберете професионалистите! Направете вашата заявка още сега, през сайта!


Заявката на контейнер под наем за строителни отпадъци е много лесна, тя става тук през сайта или чрез телефон 0877 77 11 21 . Само избирате желания от вас контейнер и натискате „Заяви контейнер“, след, което ще ни предоставите име и телефон за връзка, както и желана дата на доставка, и адрес. Ние ще ви доставим контейнера, там където желаете и когато пожелаете. 

Наемете контейнер за отпадъци от нас и ние ще се погрижим да го получите до 24 часа в района на квартала, а при необходимост до 2 дни на територията на цяла област София-град. Обадете се сега на телефон 0877 77 11 21 или направете заявка през сайта, за да ви доставим контейнер под наем!

Доверете се на опита, изберете фирма MartiTrans за доставка на контейнер за строителни отпадъци!

ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В АБДОВИЦА, СОФИЯ

Изгодни цени за доставка на контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъци до сметище от Марти Транс

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой

ПОРЪЧКА ЗА ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР