Контейнери за строителни отпадъци под наем в Банишора, София

Фирма MartiTrans предлага контейнери под наем в Банишора, град София. Жилищният комплекс граничи с ж.к. Фондови жилища, ж.к. Света Троица, ж.к. Зона Б-18 и ж.к. Зона Б-5-3.

Фирмата разполага с три различни големини контейнери:4, 6 и 8 кубикови, така че да отговори на изискванията на всички клиенти. Най-предпочитани са 4 кубиковите контейнери, основно използвани за извозването на отпадъци от малки строителни ремонти. Те се пълнят спокойно за 3-4 часа от 1 човек, все пак фирма MartiTrans ви предоставя контейнера за същата цена на разположение цели 5 дни от датата на доставката.  Това е голямо удобство, защото не се налага да трупате строителните отпадъци в жилището си, а директно да ги изхвърлите в контейнера.

Напомняме, че за поставяне на контейнера на тротоара или улицата,  ще се нуждаете от разрешителното от общината, за което се плаща и малка такса. Цената и зависи от натовареността на уличното платно, което препречвате, но ако сте в собствен имот – няма нужда от такси. Нашите професионални шофьори на камиони ще доставят контейнера направо в двора ви и няма да се налага да изваждате разрешително. Макар, че дори да се наложи ние ще ви помогнем с ценна информация за по-бързо изваждане на документите.

Удобство на нашите услуги е и факта, че ние ще извозим отпадъците ви до сметище в Столицата, като ще платим всички такси за депониране, без да Ви ангажираме с каквото и да е било. Използването на контейнер за строителни отпадъци е единствения законен начин да се отвъртете от строителните си отпадъци, защото изхвърлянето на строително отпадъци в контейнери за битова смет е строго забранено. Изхвърлянето им и на нерегламентирани места също, да не споменаваме, колко вредно е това за околната среда и колко грозно. В някой отпадъци може да се съдържа азбест и токсични изолации на кабели и други. Не замърсявайте природата, грижете се за нея … използвайте нашите услуги за контейнери под наем в жилищен комплекс Банишора, град София.


Заявката на контейнер под наем за строителни отпадъци е много лесна и бърза, тя може да стане от тук през сайта или чрез телефон 0877 77 11 21 . Само избирате желания от вас контейнер и натискате „Заяви контейнер“, след, което ще ни предоставите име и телефон за връзка, както и желана дата на доставка, и адрес. Ние ще ви доставим контейнера, там където желаете и когато пожелаете. 

Наемете контейнер за отпадъци от нас и ние ще се погрижим да го получите до 24 часа в района на квартала, а при необходимост до 2 дни на територията на цяла област София-град. Обадете се сега на телефон 0877 77 11 21 или направете заявка през сайта, за да ви доставим контейнер под наем!

Доверете се на опита, изберете фирма MartiTrans за доставка на контейнер за строителни отпадъци!

ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В КВАРТАЛ БАНИШОРА, СОФИЯ

Изгодни цени за доставка на контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъци до сметище от Марти Транс

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой

ПОРЪЧКА ЗА ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР