Контейнери за строителни отпадъци под наем в кв. Бъкстон, София

Фирма MartiTrans предлага контейнери под наем в кв. Бъкстон, град София. Кварталът заедно с прилежащия му жилищен комплекс е обединен с квартал Павлово и граничи с местност Гърдова глава, ж.к. Панорама Бояна, кв. Карпузица, кв. Овча купел, ж.к. Славия, ж.к. Красно село, кв. Борово и кв. Манастирски ливади.

MartiTrans e фирма за доставка на контейнери за строителни отпадъци под наем в района на кв. Бъкстон, град София. Клиентът може да избира от три различни големини контейнери: 4, 7 и 8 кубикови. Срокът на доставка след заявяване е до 2 работни дни. Трябва да се има предвид, че за поставяне на контейнера на улицата или тротоара ще се нуждаете от разрешително от общината. То се изважда бързо и таксата е символична, но все пак зависи къде точно се поставя.

Максималното количество отпадъци, което може да се извози на един път е 12 тона. Не забравяйте, че след това спокойно може да се върнем и да натоварим нови 12 тона, отново и отново, докато не свършим работата. Може да разчитате на нас, ние държим на думата си!

Извозването на строителните отпадъци не е лесна задача, тъй като те обикновено са обемни и трудно се пренасят от жилището до контейнера. В панелните блокове, особено на високите етажи, пренасянето е много трудно. Използва се асансьорът на жилището, но понякога и той не е решение, тъй като отпадъците са обемни и тежки. Тогава правилния вариант е близко поставеният контейнер и лебедка. Опитните, дългогодишни служители на MartiTrans, може да доставят контейнера ви, където и когато е необходимо. Те могат ловко да маневрират дори и в тесни улички на ж.к. Бъкстон. Освен отлични шофьори те са и много добри кранисти, да не забравяме, че това им е работата. От MartiTrans се стараем да обучаваме служителите си редовно, при доставка на нова техника. Дори провеждаме изпит веднъж годишно, за да сме сигурни във високото качество на обслужване и професионалните умения на служителите ни.


Заявката на контейнер под наем за строителни отпадъци е много лесна и бърза, тя може да стане от тук през сайта или чрез телефон 0877 77 11 21 . Само избирате желания от вас контейнер и натискате „Заяви контейнер“, след, което ще ни предоставите име и телефон за връзка, както и желана дата на доставка, и адрес. Ние ще ви доставим контейнера, там където желаете и когато пожелаете. 

Наемете контейнер за отпадъци от нас и ние ще се погрижим да го получите до 24 часа в района на квартала, а при необходимост до 2 дни на територията на цяла област София-град. Обадете се сега на телефон 0877 77 11 21 или направете заявка през сайта, за да ви доставим контейнер за строителни/битови отпадъци под наем!

Доверете се на опита, изберете фирма MartiTrans за доставка на контейнер за строителни отпадъци!

ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В КВАРТАЛ БЪКСТОН, СОФИЯ

Изгодни цени за доставка на контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъци до сметище от Марти Транс

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой

ПОРЪЧКА ЗА ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР