Контейнери за строителни отпадъци под наем в кв. Горубляне, София

Фирма MartiTrans предлага контейнери под наем в кв. Горубляне, град София.  Кварталът граничи с ж.к. Експериментален, НЗП Изток и ж.к. Дружба 2.

Ние сме семейна фирма за предоставяне на контейнери за строителни и битови отпадъци под наем в района на квартал Горубляне, град София. Предлагаме три различни големи контейнери: 4, 7 и 8 кубикови, така че да може да сме в помощ на всички клиенти – както за малки ремонтни дейности, така и за обемни строителни и битови отпадъци. Стараем се да предоставяме първокласни услуги по доставка и извозване на отпадъци, а също и да опазваме околната среда. Плащаме всички такси за депониране на отпадъците и никога не бихме нарушили закона, както правят някой „колеги“ като изхвърлят нерегламентирано боклук. Някой от отпадъчните материали са токсични за природата, като изолацията на някой видове стари кабели. В други строителни отпадъци може да има и азбест, затова те трябва да се извозват до лицензирани сметища, където да бъдат сортирани и депонирани правилно. Най-благоприятно за хората и околната среда е, когато те бъдат рециклирани.

Фирма Marti Trans има дългогодишен опит в извозването и доставката на контейнери за отпадъци в София и по-специално квартал Горубляне. Служителите ни са истински професионалисти в работата си. Те са любезни и отзивчиви и винаги готови да помогнат на човек в нужда. При работа с тях ще видите, че ще се стараят максимално от ползва. Те ще поставят контейнера ви точно там, където ви е най-необходим. Правилно поставеният контейнер спестява много усилия по пренасянето на непотребните материали, стари мебели и други до него. Особено при извършване на ремонтни дейности в жилище над 3 тия етаж и се налага отпадъците да се пълният в чували и носят до контейнера … на гръб.

При необходимост от почистване на мазета от стари мебели и други, може да разчитате на нашите 7 и 8 кубикови контейнери, които ще могат да поберат и най-големия диван. Разгледайте в сайта техните характеристики, за да изберете Вашия контейнер. Все пак ако не може да прецените правилния контейнер – не се притеснявайте да ни се обадите и да се консултирате с нас. Ние сме насреща за всяко едно ваше желание свързано с бизнеса ни.

Може да се обърнете към нас и за доставка на строителни материали като тухли, гипс, варови разтвори, пясък, чакъл, филц и други!


Заявката на контейнер под наем за строителни отпадъци е лесна и бърза. Няма да ви отнеме време, тя може да стане от тук през сайта или чрез телефон 0877 77 11 21 . Нужно е само да изберете желания от Вас контейнер и натискате „Заяви контейнер“, след, което ще ни предоставите име и телефон за връзка, както и желана дата на доставка, и адрес. Ние ще ви доставим контейнера, там където желаете и когато пожелаете. 

Наемете контейнер за отпадъци от нас и ние ще се погрижим да го получите до 24 часа в района на квартала, а при необходимост до 2 дни на територията на цяла област София-град. Обадете се сега на телефон 0877 77 11 21 или направете заявка през сайта, за да ви доставим контейнер за строителни/битови отпадъци под наем!

Доверете се на опита, изберете фирма MartiTrans за доставка на контейнер за строителни и битови отпадъци!

ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В КВАРТАЛ ГОРУБЛЯНЕ, СОФИЯ

Изгодни цени за доставка на контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъци до сметище от Марти Транс

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой

ПОРЪЧКА ЗА ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР