Контейнери за строителни отпадъци под наем в Дианабад, София

Фирма MartiTrans предлага контейнери под наем в Дианабад, град София. Кварталът граничи с ж.к.  Изгрев, ж.к. Младост 1, ж.к. Студентски град и ж.к. Изток,

Ние сме фирма за предоставяне на контейнери за строителни отпадъци в района на ж.к. Дианабад, град София и вече повече от 15 години предлагаме професионалните си услуги в квартала. Може да избирате от три различни по големина контейнери:4, 7 и 8 кубикови. Разполагаме и челен товарач, защото предлагаме и доставка на строителни и инертни материали като:тухли, пясък, чакъл, негасена вар, мазилки, други варови разтвори, филц и много други. Можем да ви помогнем и с почистване на мазето или с преместване на мебели и електроуреди. 8 кубиковите контейнери са подходящи за превоз на обемни товари.

Най-използваните ни контейнери са 4 кубиковите, подходящи за малки ремонти, лесно се разполага в тесните улични. Шофьорите ни са истински професионалисти и майстори в доставката и извозването на контейнери. Те успяват да маневрират без проблем в тесните улички в района, стеснени допълнително от паркирали коли. Те ще доставят контейнера Ви, там където най-много ви е необходим, за да е още по-лесна работата Ви. Извозването на отпадъците също не е проблем, те внимават при товаренето, защото има огромна разлика в товаренето на пълен и празен контейнер.

Освен извозване на строителни отпадъци, ние предлагаме и изнасяне и изхвърляне на стари мебели, изхвърляне на боклуци от мазета и тавани и стълбищни клетки. Максималния тонаж, който може да изхвърлим на един път е 12 тона, но не забравяйте, че ние може да се върнем, пак и пак … колкото Ви е необходимо. Пълненето на 4 кубиковия контейнер става за 3 до 4 часа и то от един човек, но за удобство на клиентите ни, ние предоставяме контейнера на Ваше разположение за цели 5 дни, без промяна в цената.


Заявката на контейнер под наем за строителни отпадъци е много лесна и бърза, тя може да стане от тук през сайта или чрез телефон 0877 77 11 21 . Само избирате желания от вас контейнер и натискате „Заяви контейнер“, след, което ще ни предоставите име и телефон за връзка, както и желана дата на доставка, и адрес. Ние ще ви доставим контейнера, там където желаете и когато пожелаете. 

Наемете контейнер за отпадъци от нас и ние ще се погрижим да го получите до 24 часа в района на квартала, а при необходимост до 2 дни на територията на цяла област София-град. Обадете се сега на телефон 0877 77 11 21 или направете заявка през сайта, за да ви доставим контейнер под наем!

Доверете се на опита, изберете фирма MartiTrans за доставка на контейнер за строителни отпадъци!

ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В КВАРТАЛ ДИАНАБАД, СОФИЯ

Изгодни цени за доставка на контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъци до сметище от Марти Транс

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой

ПОРЪЧКА ЗА ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР