Контейнери за строителни отпадъци под наем в Димитър Миленков, София

Фирма MartiTrans предлага контейнери под наем в квартал Димитър Миленков, град София.  Този квартал на София е разположен в район „Искър“, намиращ се в източната част на Столицата. Намира се  източно от кв. „Гара Искър“,северно от бул. Цариградско шосе, южно от кв. „Абдовица“ и западно от с. „Казичене“ и Околовръстния път.

MartiTrans е лицензирана семейна фирма за доставка, превоз и извозване на контейнери за строителни отпадъци под наем, предоставяща услугите си в квартал Димитър Миленков, район Искър, град София.

Фирмата разполага с различни по големина контейнери: 4, 7 и 8 кубикови,  подробна информация за размери и големини ще намерите тук в сайта или се обадете на телефон 0877 77 11 21 . Нашите консултанти ще се радват да ви помогнат с необходимата ви информация и дори ще дойдат на място, за да ви помогнат с правилния избор на контейнер. Важна информация може да получите относно процедурата по изваждане на разрешително за поставяне на контейнера на пътното платно или тротоара. С нашите ценни съвети, това ще стана бързо и много лесно, но е важно да се спазят общинските разпоредби.

MartiTrans не приема медицински отпадъци, тъй като те са опасни и си има специални контейнери за тях в зависимост от класа на опасност. Ние сме се специализирали в услуги за доставка, превоз и извозване на строителни отпадъци, както и в доставката на строителни материали като вар, пясък, филц, трошен камък и други. Може да използвате транспортните ни камиони и за превоз на мебели и електроуреди.

Не рискувайте с недоказани фирми, изберете професионалистите! Направете вашата заявка още сега, през сайта!


Заявката на контейнер под наем за строителни отпадъци е много лесна, тя става тук през сайта или чрез телефон 0877 77 11 21 . Само избирате желания от вас контейнер и натискате „Заяви контейнер“, след, което ще ни предоставите име и телефон за връзка, както и желана дата на доставка, и адрес. Ние ще ви доставим контейнера, там където желаете и когато пожелаете. 

Наемете контейнер за отпадъци от нас и ние ще се погрижим да го получите до 24 часа в района на квартала, а при необходимост до 2 дни на територията на цяла област София-град. Обадете се сега на телефон 0877 77 11 21 или направете заявка през сайта, за да ви доставим контейнер под наем!

Доверете се на опита, изберете фирма MartiTrans за доставка на контейнер за строителни отпадъци!

ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В ДИМИТЪР МИЛЕНКОВ, СОФИЯ

Изгодни цени за доставка на контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъци до сметище от Марти Транс

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой

ПОРЪЧКА ЗА ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР