Контейнери за строителни отпадъци под наем в Дружба, София

Фирма MartiTrans предлага контейнери под наем в квартал Дружба, град София. Жилищният комплекс граничи с ж.к. Младост и кварталите Горубляне, Слатина, Полигона, както и с Летище София и резиденция Врана. Състои се от 2 подрайона: „Дружба 1“ – по-стар, където са повечето обществени учреждения  и Дружба 2.

Ние сме транспортна фирма  за доставка на контейнери за строителни отпадъци под наем в района на жилищен комплекс Дружба, град София. Предлагаме три различни големини контейнери: 4, 7 и 8 кубикови, за да може да извозим и по-обемни отпадъци / като дървета, храсти, мебели и електроуреди/. Можем да извършваме доставки на инертни и строителни материали, като за целта имаме сключени договори с товарачи. Предлагаме доставка на филц, пясък, чакъл, негасена вар, мазилки, тухли и много други.

Веднага щом станете наш клиент ще разберете огромното предимство на нашата семейна фирма. Ние предоставяме безплатни консултации относно избора на размера на контейнера, както и мястото му на поставяне, дори ще ви помогнем с изваждането на разрешителното за поставяне на контейнера на улицата или тротоара. Все пак ние това работим и сме специалисти в работата си, за вас доставката на контейнер за строителни отпадъци може да е нещо ново, за нас това е начин на живот.

Нашата фирма се грижи за околната среда и плаща всички такси за депониране на строителните отпадъци. Никога не бихме ги изхвърлили в нерегламентирано сметище, така както някой наши недобросъвестни „колеги“ правят. В самите отпадъци може да се съдържа азбест, а някой изолации на кабели са токсични и изключително вредни за околната среда. Затова и депонирането на отпадъците става по специален начин. MartiTrans не изхвърля медицински отпадъци, разрешително за това имат много малко фирми, сключили договор с болници и оборудвани със специални контейнери.


Заявката на контейнер под наем за строителни отпадъци е много лесна, тя става тук през сайта или чрез телефон 0877 77 11 21 . Само избирате желания от вас контейнер и натискате „Заяви контейнер“, след, което ще ни предоставите име и телефон за връзка, както и желана дата на доставка, и адрес. Ние ще ви доставим контейнера, там където желаете и когато пожелаете. 

Наемете контейнер за отпадъци от нас и ние ще се погрижим да го получите до 24 часа в района на квартала, а при необходимост до 2 дни на територията на цяла област София-град. Обадете се сега на телефон 0877 77 11 21 или направете заявка през сайта, за да ви доставим контейнер под наем!

Доверете се на опита, изберете фирма MartiTrans за доставка на контейнер за строителни отпадъци!

ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В КВАРТАЛ ДРУЖБА, СОФИЯ

Изгодни цени за доставка на контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъци до сметище от Марти Транс

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой

ПОРЪЧКА ЗА ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР