Контейнери за строителни отпадъци под наем в ж.к. Разсадника-Коньовица, София

Намираме се в ж.к. Разсадника-Коньовица, град София. Той е част от район Красна поляна, добре устроен и с много зелени площи. Граничи с ж.к. Красна поляна 1, ж.к. Красна поляна 3, ж.к. Илинден, ж.к. Сердика, ж.к. Зона Б-19 и НЗП Средец.

MartiTrans е лицензирана семейна фирма за доставка на контейнери за строително отпадъци под наем в района на ж.к. Разсадника-Коньовица, град София и вече повече от 15 години осъществяваме дейността си, не само тук, но и в цяла област София-град.

Контейнерите за строителни отпадъци не са само едно удобство, но и основен законен начин да се отървете от отпадъците след ремонтната ви дейност. Забранено е изхвърлянето на подобни отпадъци в контейнери за битова смет, поради факта че те може да съдържат вредни и токсични за природата елементи, като например азбест. Ние извозваме отпадъците до лицензирано за целта сметище, където по възможност се рециклират, за да се използват пак. Плащаме таксите и така, ние се грижим за природата. Поръчайте вашия контейнер днес и помогнете за опазване на околната среда.

Фирмата ни разполага с модерна техника и квалифицирани служители, които заедно са ненадминати в доставката и извозване на строителни или битови отпадъци. Може да избирате различни по големина контейнери 4, 7 и 8 кубикови, като размерите са им дадени подробно тук в сайта. Така, че да получите необходимата информация за необходимия ви контейнер. Предлагаме дори безплатна консултация от наш служител относно големината на желания от вас контейнер. Преди самото му поставяне на тротоара или уличното платно ще се нуждаете от разрешение от общината, но ние ще ви консултираме и затова.

Изхвърлянето на строителни отпадъци в контейнери за битова смет е забранено и безсмислено, защото не само няма да успеете да изхвърлите всички отпадъци, но и ще си навлечете проблеми със съседи, а може и да ви глобят по сигнал. Наемете контейнер от нас и ние ще го доставим до 24 часа в района на квартала, а при необходимост до 2 дни на територията на цяла област София-град. Обадете се сега на телефон 0877 77 11 21 или направете заявка през сайта, за да ви доставим контейнер под наем!

Доверете се на опита, изберете фирма MartiTrans за доставка на контейнер за строителни отпадъци!

ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В РАЗСАДНИКА, СОФИЯ

Изгодни цени за доставка на контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъци до сметище от Марти Транс

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой

ПОРЪЧКА ЗА ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР