Контейнери за строителни отпадъци под наем в ж.к. Триъгълника, София

Фирма MartiTrans предлага контейнери под наем в ж.к. Триъгълника, град София. Жилищният комплекс е част от административен район Надежда и граничи с ж.к. Надежда 1, ж.к. Лев Толстой, ж.к. Захарна фабрика, ж.к. Фондови жилища и кв. Модерно предградие.

Предлагаме три различни големини контейнери за строителни/битови отпадъци:4, 7 и 8 кубикови, така че да може да се удовлетворят изискванията и на всеки клиент.  Все пак повечето правят малки ремонти в жилищата си и използват 4 кубикови контейнери, но някой използват 8, за да изхвърлят например стари мебели (диваните са много обемни и им е нужно пространство, за да се съберат). Освен това при разчистване на новозакупено жилище, новите собственици често изхвърлят всички стари мебели и почистват и мазетата, за целта им е необходим един от нашите 8 кубикови контейнери, с които спокойно може да си свършат работата. Голямо удобство за тях е времето за престой на контейнера – цели 5 дни без да се плащат допълнителни такси. Това е страхотно като се има предвид, че контейнерът може да бъде напълнен само за няколко часа … фирма MartiTrans Ви предоставя цели 5 дни. Освен всичко това, ако изпитвате затруднения при избора на големина на контейнер, ние ще ви предоставим безплатен консултант, който да ви помогне с избора.

MartiTrans напомня, че изхвърлянето на строителни отпадъци в контейнери за битова смет е строго забранено и се наказва солено. Не си създавайте излишни проблеми, просто наемете наш контейнер и ние ще се погрижим за отпадъците. Приемаме всякакъв вид отпадъци от строителен и битов характер / не приемаме медицински отпадъци, това се прави само от специализирани фирми, сключили договори с болници/.

Фирмата ни плаща всички такси за депониране на отпадъците и се грижи за околната среда. Разполагаме с модерна техника и множество контейнери, така че да може да реагираме на заявки от ж.к. Триъгълника и целия район Надежда. Имаме и добре обучени и опитни кранисти, които могат да поставят контейнера, там където ви е най-необходим. При необходимост от техника за товарене имаме договори с багери и кранове –  за по специфичните товари.


Заявката на контейнер под наем за строителни отпадъци е много лесна и бърза, тя може да стане от тук през сайта или чрез телефон 0877 77 11 21 . Само избирате желания от вас контейнер и натискате „Заяви контейнер“, след, което ще ни предоставите име и телефон за връзка, както и желана дата на доставка, и адрес. Ние ще ви доставим контейнера, там където желаете и когато пожелаете. 

Наемете контейнер за отпадъци от нас и ние ще се погрижим да го получите до 24 часа в района на квартала, а при необходимост до 2 дни на територията на цяла област София-град. Обадете се сега на телефон 0877 77 11 21 или направете заявка през сайта, за да ви доставим контейнер за строителни/битови отпадъци под наем!

Доверете се на опита, изберете фирма MartiTrans за доставка на контейнер за строителни отпадъци!

ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В Ж.К. ТРИЪГЪЛНИКА, СОФИЯ

Изгодни цени за доставка на контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъци до сметище от Марти Транс

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой

ПОРЪЧКА ЗА ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР