Контейнери за строителни отпадъци под наем в ж.к. Хаджи Димитър, София

Намираме се в ж.к. Хаджи Димитър, град София. Наименуван на известния български войвода, кварталът граничи с кварталите: Подуяне, Сухата река, Стефан Караджа и Орландовци.

MartiTrans е семейна фирма за предоставяне на контейнери за строителни отпадъци в района на жилищен комплекс Хаджи Димитър, град София. Вече повече от 15 години помагаме на хората с доставка и извозване на контейнери за отпадъци и имаме стотици доволни клиенти. Ние вярваме, че най-добрата реклама, която може да получим е доволният клиент, тъй като той ни препоръчва на свои приятели, близки и познати и така ние продължаваме да вършим професионално работата си. Все пак контейнерите са едно голямо удобство и законен начин да извозите строителните отпадъци без да ви глобят. Обикновено един 4 кубиков контейнер се пълни за около 4 часа и то съвсем спокойно. Ние ви даваме 5 дни време на престой на контейнера, като може да избирате от 3 големини 4, 7 и 8 кубикови. Напомняме, че за поставянето му на улицата ще имате нужда от разрешително от общината.

MartiTrans извозва отпадъците до лицензирано сметище в град София, където те се депонират в зависимост от вида си и с грижа за природата. Не изхвърляме строителни отпадъци в нерегламентирани сметища. Това за нас е крайно неетично и неморално!

Изхвърлянето на строителни отпадъци в контейнери за битова смет е строго забранено и безсмислено, защото не само няма да успеете да изхвърлите всички отпадъци, но и ще си навлечете проблеми със съседи, а може и да ви глобят по сигнал и не само. От сметоизвозващата фирма ще забележат отпадъците и ще се обадят на полицията и след кратък разговор със съседи, те ще стигнат до вас. Не замърсявайте околната среда изберете лицензирана фирма за извозване на строителни отпадъци, тъй като те могат да съдържат опасни елементи като азбест, както и токсични за природата облицовка на електрозахранващи кабели.

Наемете контейнер за отпадъци от нас и ние ще го доставим до 24 часа в района на квартала, а при необходимост до 2 дни на територията на цяла област София-град. Обадете се сега на телефон 0877 77 11 21 или направете заявка през сайта, за да ви доставим контейнер под наем!

Доверете се на опита, изберете фирма MartiTrans за доставка на контейнер за строителни отпадъци!

ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В Ж.К. ХАДЖИ ДИМИТЪР, СОФИЯ

Изгодни цени за доставка на контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъци до сметище от Марти Транс

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой

ПОРЪЧКА ЗА ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР