Контейнери за строителни отпадъци под наем в Захарна фабрика, София

Намираме се в квартал Захарна Фабрика, град София. Част от територията на столичния район Илинден, граничи с ж.к. Фондови жилища, ж.к. Света Троица, ж.к. Триъгълника-Надежда и Модерно предградие. В близост до квартала се намира Западен парк, като това го прави още по предпочитан за живеене сред Столичани.

MartiTrans е лицензирана семейна фирма за доставка и извозване на контейнери за строителни отпадъци под наем предоставяща услугите си в ж.к. Захарна фабрика, район Илинден, град София.

Фирмата разполага с различни по големина контейнери: 4, 7 и 8 кубикови, така че да удовлетвори нуждите на всеки клиент.  Имаме модерна техника за доставка и превоз на контейнерите… и най-важното опитни и дългогодишни служители със стотици доставки и извозвания на контейнери за строителни отпадъци.  Спазването на договорените условия, честността и коректността на нашите служители са част от нещата, които ни помагат да продължим напред, да се развиваме и да ставаме още по конкурентоспособни сред другите фирми за доставка на контейнери за отпадъци.

При избор на нашите услуги са възможни договаряния и отстъпки при поръчки на повече на брой контейнери за строителни отпадъци. При по-специални поръчки могат да се доставят и съответно приберат два контейнера едновременно. В този сайт може да намерите информацията, която ви е необходима за да изберете правилен контейнер, както и всичко което трябва да знаете преди да наемете контейнер за строителни отпадъци под наем. Например един 4 – кубиков контейнер събира 80-100 броя чували, около 6 тона отпадъци, а 7 – кубиковия поема до 200 броя чували, около 10 тона строителни отпадъци. Това е важно при избора на правилен контейнер. Тук може да намерите и цени, както и полезни съвети, но ако все пак има нещо неясно – не се притеснявайте! Обадете ни се! Нашите консултанти ще приемат поръчката ви, ще изяснят всички детайли около нея, ще ви насочат правилно за параметрите на контейнерите, ако не сте информирани какъв избор да направите. Получавате не просто високо ниво на обслужване, но и професионален подход, който е безценен в такива моменти.

Не е нужно да изхвърляте строителните си отпадъци неправомерно в контейнери за битова смет или в нерегламентирани сметища – замърсявайки природата.  Направете го чрез нас, ние си плащаме всички такси за депониране на отпадъците и се грижим за опазване на околната среда.

Не рискувайте с недоказани фирми, изберете професионалистите! Направете вашата заявка още сега, през сайта!


Заявката на контейнер под наем за строителни отпадъци е много лесна, тя става тук през сайта или чрез телефон 0877 77 11 21 . Само избирате желания от вас контейнер и натискате „Заяви контейнер“, след, което ще ни предоставите име и телефон за връзка, както и желана дата на доставка, и адрес. Ние ще ви доставим контейнера, там където желаете и когато пожелаете. 

Наемете контейнер за отпадъци от нас и ние ще се погрижим да го получите до 24 часа в района на квартала, а при необходимост до 2 дни на територията на цяла област София-град. Обадете се сега на телефон 0877 77 11 21 или направете заявка през сайта, за да ви доставим контейнер под наем!

Доверете се на опита, изберете фирма MartiTrans за доставка на контейнер за строителни отпадъци!

ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В Ж.К. ЗАХАРНА ФАБРИКА, СОФИЯ

Изгодни цени за доставка на контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъци до сметище от Марти Транс

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой

ПОРЪЧКА ЗА ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР