Контейнери за строителни отпадъци под наем в квартал Зона Б-18, София

Фирма MartiTrans предлага контейнери под наем в квартал Зона Б-18, град София. Един от предпочитаните квартали на Столицата, намиращ се в близост до центъра.

Фирма MartiTrans предлага контейнери за строителни отпадъци под наем в района на квартал Зона Б-18, град София. Клиентите имат възможност да избират между три големини: 4, 7 и 8 кубикови контейнери, така дори обемните отпадъци като стари мебели вече не са проблем. Като тонаж, максималното количество, което може да извозим на един път без затруднения е 12 тона, но не забравяйте, че при необходимост винаги може да се върнем втори, трети и колкото пъти е необходимо. Голямо удобство на нашите услуги е времето на престой. По принцип пълненето на 4 кубиков контейнер отнема около 4 часа и то от един човек, а ние ви даваме цели 5 дни време на престой. Така, може спокойно да си свършите работата без да бързате.

Ние сме на пазара вече повече от 15 години и сме се доказали като професионална фирма за доставка, превоз и извозване на строителни отпадъци. През годините сме разбрали, че най-добрата реклама, която може да получим е от доволен клиент. Той ни препоръчва на свои приятели, близки и роднини и по този начин ние продължаваме да вършим професионално услугите си. Модернизираме техниката си, обучаваме служителите си и се разрастваме. По този начин MartiTrans стана една от най-предпочитаните фирми за доставка на контейнери за строителни отпадъци в квартал Зона Б-18.

MartiTrans не приема медицински отпадъци, тъй като те са опасни и си има специални контейнери за тях в зависимост от класа на опасност. Ние сме се специализирали в услуги за доставка, превоз и извозване на строителни отпадъци, както и в доставката на строителни материали като вар, пясък, филц, трошен камък и други. Може да използвате транспортните ни камиони и за превоз на мебели и електроуреди, за изхвърляне на битови отпадъци, като дървета, храсти, мебели строителни отпадъци и много други.

Не рискувайте с недоказани фирми, изберете професионалистите! Направете вашата заявка още сега, през сайта!


Заявката на контейнер под наем за строителни отпадъци е много лесна, тя става тук през сайта или чрез телефон 0877 77 11 21 . Само избирате желания от вас контейнер и натискате „Заяви контейнер“, след, което ще ни предоставите име и телефон за връзка, както и желана дата на доставка, и адрес. Ние ще ви доставим контейнера, там където желаете и когато пожелаете. 

Наемете контейнер за отпадъци от нас и ние ще се погрижим да го получите до 24 часа в района на квартала, а при необходимост до 2 дни на територията на цяла област София-град. Обадете се сега на телефон 0877 77 11 21 или направете заявка през сайта, за да ви доставим контейнер под наем!

Доверете се на опита, изберете фирма MartiTrans за доставка на контейнер за строителни отпадъци!

ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В КВАРТАЛ ЗОНА Б-18, СОФИЯ

Изгодни цени за доставка на контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъци до сметище от Марти Транс

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой

ПОРЪЧКА ЗА ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР