Контейнери за строителни отпадъци под наем в квартал Зона Б-19, София

Фирма MartiTrans предлага контейнери под наем в квартал Зона Б-19, град София. Един квартал с добро разположение и преобладаващи високи блокове. Той граничи с ж.к. Сердика, Възраждане, ж.к. Илинден и ж.к. Разсадника-Коньовица.

Ние сме семейна фирма за предоставяне на контейнери за строителни отпадъци под наем в района на Зона Б-19, град София. На пазара сме вече повече от 15 години и знаем, че доволният клиент е най-добрата реклама, която може да получи една фирма. Това е така, защото той ни препоръчва на свои приятели, близки и познати и по този начин ние се разрастваме, модернизира и продължаваме с добрата си работа. Фирмата изцяло обнови техниката си, с нова и по-модерна, но запази опитните си и лоялни служители, благодарение на които се дължи успеха и. Всички те редовно преминават обучение за работа с новопостъпила техника, за да се усъвършенстват и подобрят уменията си. Нека да не забравяме, че човек се учи докато е жив и винаги има какво да научи.

Фирма MartiTrans предлага контейнери за строителни отпадъци под наем със следните размери: 4, 7 и 8 кубикови. Основно и най-много се използват 4 кубиковите при ремонти, а при превоз на мебели и електроуреди или за изхвърляне на обемни предмети, ще се нуждаете от 7 или 8 кубиков контейнер. Ние сме готови по всяко време да ви консултираме относно правилния избор на контейнер, както и ако е ви е необходимо разрешително за поставяне на контейнера на тротоара или уличното платно. С нашата професионална помощ, това ще бъде удоволствие за Вас. Голямо удобство на нашите услуги е голямото време на престой – 5 дни, като се има предвид, че един 4 кубиков контейнер се пълни от един човек, при нормални, спокойни обстоятелства за не повече от 4 часа.


Заявката на контейнер под наем за строителни отпадъци е много лесна, тя става тук през сайта или чрез телефон 0877 77 11 21 . Само избирате желания от вас контейнер и натискате „Заяви контейнер“, след, което ще ни предоставите име и телефон за връзка, както и желана дата на доставка, и адрес. Ние ще ви доставим контейнера, там където желаете и когато пожелаете. 

Наемете контейнер за отпадъци от нас и ние ще се погрижим да го получите до 24 часа в района на квартала, а при необходимост до 2 дни на територията на цяла област София-град. Обадете се сега на телефон 0877 77 11 21 или направете заявка през сайта, за да ви доставим контейнер под наем!

Доверете се на опита, изберете фирма MartiTrans за доставка на контейнер за строителни отпадъци!

ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В КВАРТАЛ ЗОНА Б-19, СОФИЯ

Изгодни цени за доставка на контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъци до сметище от Марти Транс

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой

ПОРЪЧКА ЗА ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР