Контейнери за строителни отпадъци под наем в квартал Зона Б-5, София

Фирма MartiTrans предлага контейнери под наем в квартал Зона Б-5, град София.  Построен с модерни методи и техника на социалистическото строителство, в жилищния комплекс се правят много ремонти. За нас местните е известен просто като Зоната, а заедно със съседните си квартали Зона Б-18 и Зона Б-19, трите са известни като Зоните.

Ние сме фирма за доставка, превоз и извозване на контейнери за строителни отпадъци под наем, която извършва дейността си на територията на ж.к. Зона Б5, град София. През годините сме си изградили име и вече предлагаме три различни големини контейнери:4, 7 и 8 кубикови. Така, че можем да помогнем и на клиенти, които желаят да изхвърлят обемни отпадъци, както и за превоз на мебели и електроуреди. Големите контейнери се използват и за разчистване на дървета и храсти. Удобство на нашите услуги е времето за доставка – до 24 часа, както и времето за престой – цели 5 дни е на ваше разположение и то без допълнително заплащане. По принцип един 4 кубиков контейнер се пълни за 3 до 4 часа и то от един човек, а ние ви даваме 5 дни. Освен това предлагаме безплатни консултанти относно избора на контейнер за отпадъци, както и мястото му за поставяне. Трябва да ви уведомим, че за поставяне на контейнера на някой места като тротоар или улично платно, ще се нуждаете от разрешително от общината.

MartiTrans Ви напомня, че изхвърлянето на строителни отпадъци в контейнери за битова смет е строго забранено и глобите са солени. Това няма и да ви реши проблема, само ще платите по-скъпо и ще си създадете проблем със някой съсед. Нашите цени са много достъпни и не е нужно да губите време в алтернативи. Просто ни се обадете и ние ще ви доставим необходимия контейнер на място.


Заявката на контейнер под наем за строителни отпадъци е много лесна, тя става тук през сайта или чрез телефон 0877 77 11 21 . Само избирате желания от вас контейнер и натискате „Заяви контейнер“, след, което ще ни предоставите име и телефон за връзка, както и желана дата на доставка, и адрес. Ние ще ви доставим контейнера, там където желаете и когато пожелаете. 

Наемете контейнер за отпадъци от нас и ние ще се погрижим да го получите до 24 часа в района на квартала, а при необходимост до 2 дни на територията на цяла област София-град. Обадете се сега на телефон 0877 77 11 21 или направете заявка през сайта, за да ви доставим контейнер под наем!

Доверете се на опита, изберете фирма MartiTrans за доставка на контейнер за строителни отпадъци!

ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В КВАРТАЛ ЗОНА Б-19, СОФИЯ

Изгодни цени за доставка на контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъци до сметище от Марти Транс

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой

ПОРЪЧКА ЗА ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР