Контейнери за строителни отпадъци под наем в Илинден, София

Намираме се в район Илинден, един от административните райони на град София.  Разположен в северозападната част близо до центъра и включва следните квартали:  ж.к. Гевгелийски, ж.к. Света Троица и ж.к. Илинден и ж.к. Захарна фабрика.

Фирма MartiTrans предлага различни по големина контейнери за строителни и битови отпадъци в зависимост от Вашите нужди : 4, 7 и 8 кубикови. На пазара сме вече повече от 15 години и сме се специализирали в предоставяне на качествени услуги на ниски цени. Работим бързо и коректно, направете вашата планирана заявка в сайта и ние ще ви доставим избрания от вас контейнер, на желаното от вас място, в точния момент. Може да се обърнете към нас и за хамалски услуги – превоз на мебели и електротехника, почистване и извозване на отпадъци в чували. Предлагаме дори безплатен оглед за преценка големината на контейнера за смет, от който се нуждаете. Всичко това е на изгодни цени!

С избора на професионални транспортни услуги от фирма MartiTrans ще решите проблема си с премахването на ненужни битови и строително отпадъци след ремонт или разчистване на мазе, таванско помещение. Опитните ни служители ще разтоварят необходимия ви контейнер, точно там, където ви е най-необходим и ще ви спестят много усилия от пренасянето на отпадъците на по-дълго разстояние. Шофьорите ни кранисти са отлично обучени и тренирани, за да се справят с всяка ситуация. Те маневрират успешно с пълни контейнери дори из най-тесните улици на район Илинден, град София. Затова при нужда от контейнери под наем, независимо дали за строителни или битови отпадъци, се обадете на фирма MartiTrans!

Много наши клиенти са ни споделяли, че нощем тайно са изхвърляли строителни отпадъци в контейнерите за битови, като по този начин са целели да спестят малко пари. Тъй като покрай ремонта на жилището се изразходват много средства и човек иска да спести, но това не е правилния начин. Не е нужно да треперите, да не би някой съсед да ви види и издаде, защото това не е рядкост. Количеството, което изхвърляте е незначително и няма да ви помогне да спестите пари. Само излишно се натоварвате, просто ни е обадете и ние ще решим този въпрос за вас. Доверете се на опита, изберете MartiTrans!

ЦЕНИ НА КОНТЕЙНЕРИ ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ В ИЛИНДЕН, СОФИЯ

Изгодни цени за доставка на контейнери за строителни отпадъци и извозване на отпадъци до сметище от Марти Транс

 • Започваща от 120 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 4 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 160 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 7 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой
 • Започваща от 180 лева
 • в зависимост от квартала и от вида отпадък, който се изхвърля.
 • 8 кубиков контейнер за строителни отпадъци
 • 5 дни престой

ПОРЪЧКА ЗА ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕРИ В 4 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Свържете се с нас или пуснете заявка за контейнер през нашата форма, ние ще доставим контейнера, Вие ще го напълните и ние ще го извозим до сметище и ще платим таксите.

обади-се

1. Свържете се с нас

Обадете се или пуснете заявка за контейнер през нашата форма.

доставяме-контейнер

2. Доставяме контейнера

Доставяме контейнера в удобен за Вас ден и час в София

пълните-контейнера

3. Вие пълните контейнера

Пълните контейнера с строителни или битови отпадъци

извозваме-контейнер

4. Извозваме до сметище

Извозваме контейнера до лицензирано сметище в София

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР

ЗАЯВИ ДОСТАВКА НА КОНТЕЙНЕР ЗА ОТПАДЪЦИ В СОФИЯ

Доставяме различни по големина контейнери в рамките на същия ден

ЗАЯВИ КОНТЕЙНЕР